Reduceri eMAG - Afla detalii.

Reduceri online si noutati din magazinele ce fac reduceriLoading...

Allview au lansat un telefon controlabil prin gesturi - AllView P6 Qmax

Brașovenii de la Allview au lansat un telefon controlabil prin gesturi

Creat ȋn 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri şi tablete numarul 1 din Romȃnia. Ȋn 2010, Allview a fost prima companie romanească a care a lansat o tabletă PC, a urmat ȋn 2011 primul smartphone sub brand romȃnesc, iar ȋn 2013, a lansat primul smartphone single sim din portofoliu. Brandul Allview este prezent pe pieţele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia şi Herzegovina, Republica Ceha şi Grecia.

AllView P6 QmaxAllview, brandul brașovean de smartphone-uri şi tablete, a lansat ieri P6 Qmax, un smartphone produs de chinezii de la Gionee. Gadget-ul are un ecran de 5,95”, Full HD, o carcasă cu aspirații premium, din aluminiu și aliaj de magneziu, și un pret de 1099 de lei. P6 Qmax vine cu un procesor Octa Core cu frecvența de 1,7 GHz, 2 GB de RAM și procesorul grafic Mali 450.

Memoria internă este de 16 GB și poate fi suplimentată prin adăugarea un card microSD de până la 32 GB. Smartphone-ul are doua sloturi sim pentru a oferi utilizatorului acces la toate datele într-un singur device. Telefonul are două camere foto-video – camera principală de 13 MP cu flash dual led, respectiv camera frontală de 5 MP cu autofocus pentru selfie-uri. Camera principală este cu 40% mai eficienta din punct de vedere energetic în comparație cu modelele anterioare

Acestea dispun de o multime de funcții utile și distractive precum Face Detection, Face Beauty sau Smile Shot. Mai mult, P6 Qmax filmează și redă videoclipuri la rezoluție Full HD. P6 Qmax are o baterie de 3000mAh, care asigură o autonomie de până la 300 ore în stand-by și până la 13 ore de convorbire continuă.

P6 Qmax poate fi controlat prin gesturi, cum ar fi pornirea ecranului printr-o dublă atingere. Functia Gesture Control îți permite să accesezi browser-ul, muzica preferată, camera, fotografiile tale sau orice aplicație dorești, desenând o singură literă pe ecran.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

testDescopera cele mai noi stiri IT&C. Ai la indemana ultimele lansari in domeniul Software si Hardware.
TechMagazine va ofera stiri IT, noutati, oferte, reduceri Black Friday emag si promotii online! Citesti descrieri ale ultimelor gadgeturi lansate.

reduceri online, reduceri emag, Oferte, noutati, reduceri si promotii online - eMag, Libris si alte magazine