Allview au lansat un telefon controlabil prin gesturi - AllView P6 Qmax

Brașovenii de la Allview au lansat un telefon controlabil prin gesturi

Creat ȋn 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri şi tablete numarul 1 din Romȃnia. Ȋn 2010, Allview a fost prima companie romanească a care a lansat o tabletă PC, a urmat ȋn 2011 primul smartphone sub brand romȃnesc, iar ȋn 2013, a lansat primul smartphone single sim din portofoliu. Brandul Allview este prezent pe pieţele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia şi Herzegovina, Republica Ceha şi Grecia.

AllView P6 Qmax



Allview, brandul brașovean de smartphone-uri şi tablete, a lansat ieri P6 Qmax, un smartphone produs de chinezii de la Gionee. Gadget-ul are un ecran de 5,95”, Full HD, o carcasă cu aspirații premium, din aluminiu și aliaj de magneziu, și un pret de 1099 de lei. P6 Qmax vine cu un procesor Octa Core cu frecvența de 1,7 GHz, 2 GB de RAM și procesorul grafic Mali 450.

Memoria internă este de 16 GB și poate fi suplimentată prin adăugarea un card microSD de până la 32 GB. Smartphone-ul are doua sloturi sim pentru a oferi utilizatorului acces la toate datele într-un singur device. Telefonul are două camere foto-video – camera principală de 13 MP cu flash dual led, respectiv camera frontală de 5 MP cu autofocus pentru selfie-uri. Camera principală este cu 40% mai eficienta din punct de vedere energetic în comparație cu modelele anterioare

Acestea dispun de o multime de funcții utile și distractive precum Face Detection, Face Beauty sau Smile Shot. Mai mult, P6 Qmax filmează și redă videoclipuri la rezoluție Full HD. P6 Qmax are o baterie de 3000mAh, care asigură o autonomie de până la 300 ore în stand-by și până la 13 ore de convorbire continuă.

P6 Qmax poate fi controlat prin gesturi, cum ar fi pornirea ecranului printr-o dublă atingere. Functia Gesture Control îți permite să accesezi browser-ul, muzica preferată, camera, fotografiile tale sau orice aplicație dorești, desenând o singură literă pe ecran.