Operatorul RCS&RDS mărește vitezele de download și upload la internet

Operatorul RCS&RDS mărește vitezele de download și upload la internet 


Operatorul RCS&RDS mărește vitezele de download și upload la internet începand cu data de 14 Mai 2015. Această schimbare se va efectua gratuit pentru clienții Digi Net și, mai mult, operatorul va introduce și 4 canale HD în grila de programe, disponibile prin cablu, nu și satelit.RDS renunta la abonamentul Digi Net Fiberlink 200


Așadar, abonamentul Digi Net Fiberlink 200 dispare, luându-i locul Digi Net Fiberlink 300, la același pret ca abonamentul Digi Net Fiberlink 200, însă cu viteza de download și upload mai mare, mai exact 300Mbps download si 100Mbps upload.

Cel mai mic abonament de internet fix, Digi Net Fiberlink 100 beneficiază și el de majorări de viteză, urcând la 100Mbps download, în timp ce viteza de upload crește de la 30Mbps la 100Mbps.

Abonamentul Digi Net Fiberlink 500 este și el pe lista schimbărilor privind viteza la internet, oferind viteze de 500Mbps downlod și 200 upload. Și ultimul abonament, Digi Net Fiberlink 1000 oferă viteze de download de 1000Mbps și upload de 200Mbps. Prețurile abonamentelor sunt cuprinse intre 29 si 55 lei/luna (TVA inclus).

Clienții noștri sunt obișnuiți cu strategia companiei de a îmbunătăți permanent oferta de servicii și în același timp de a menține prețuri avantajoase și adaptate puterii de cumpărare din România. Știm că viteza este importantă și, de aceea, vom continua să investim în evoluția tehnologiei pentru a le asigura clienților noștri, cea mai stabilă conexiune la internet.” a declarat Valentin Popoviciu, director de dezvoltare RCS & RDS.

RDS introduce 4 noi canale HD


Mai mult, operatorul telecom introduce 4 noi canale HD în grila de programe, disponibile doar în pachetul de televiziune digitală prin cablu, acestea fiind: Digi Sport 3 HD, AXN HD, HBO Comedy HD și Cinemax HD, însă ultimele 2 necesită activarea extraopțiunii HBO sau HBO Maxpack.


Continuăm strategia de a le oferi clientilor noştri continut diversificat şi relevant, pentru a satisface preferinţele întregii familii. Totodată, calitatea superioară a imaginii HD aduce un avantaj în plus clienţilor noştri cand vizionează producţiile cinematografice oferite de AXN HD, HBO Comedy HD, Cinemax HD, dar şi atunci când urmăresc cu emoţie cele mai importante competiţii sportive interne şi internaţionale.” a adaugat Valentin Popoviciu, director de dezvoltare RCS & RDS.

Prețurile abonamentelor Digi TV digital încep de la 29 de lei (TVA inclus), iar grila de programe oferă peste 100 de canale și, în prezent se regăsesc peste 27 de canale HD prin intermediul serviciilor de televiziune digitală și satelit.

Sursa: RDS | Credit photo