MINI Taxi gratuit şi aplicaţie MINI Noaptea Muzeelor pentru iOS şi Android – de cinci ani alături de Noaptea Muzeelor

MINI Taxi gratuit şi aplicaţie MINI Noaptea Muzeelor pentru iOS şi Android – de cinci ani alături de Noaptea MuzeelorPentru al cincilea an consecutive MINI este alături de Noaptea Muzeelor, proiect coordonat de Reţeaua Naţionala a Muzeelor din România.

Pentru evenimentul organizat în noaptea dintre 16 şi 17 mai, MINI Taxi continuă tradiția şi asigură transportul gratuit în timpul acestui eveniment, în Bucureşti. O nouă dezvoltare a aplicaţiei MINI Noaptea Muzeelor, disponibilă pentru iOS şi Android, oferă o perspectivă completă asupra tuturor obiectivelor din România care sunt înscrise pentru acest eveniment. În final, pentru toţi cei care au rămas entuziasmaţi de experienţa MINI, a fost pregătită şi o ofertă specială de finanţare – MINI99, care permite achiziţionarea unui MINI Hatch 5 uşi cu o rată lunară începând de la 99 de Euro.

MINI a stabilit o tradiţie bogată a participării la Noaptea Muzeelor cu deja lengendarul MINI Taxi. Acest program este gratuit, la dispoziţia celor care vor să descopere muzeele din Bucureşti. Automobilele participante la eveniment sunt semnalate cu logo-ul MINI Taxi pe portiere şi gata să-i poarte pe doritori către următorul muzeu. În acest an, în prim-plan între modele disponibile la test, sunt noile MINI Hatch cu 3 şi 5 uşi.

Suplimentar, pentru a putea descoperi mai uşor muzeele care participă la eveniment, MINI oferă o aplicaţie dedicată, „MINI Noaptea Muzeelor 2015”, disponibilă pe iOS şi Android.

Aceasta oferă o hartă interactivă, o listă a tuturor locaţiilor participante în program alături de orarul în timpul evenimentului. De asemenea, utilizatorii pot rezerva un MINI Taxi pentru a ajunge de acasă în oraş, dar numărul de astfel de servicii este limitat.

Noile MINI Hatch 3 şi 5 uşi ş i oferta special ă MINI99


Cea de-a treia generaţie MINI Hatch vine, în premieră pentru marcă, şi cu o versiune cu 5 uşi pentru un plus de spaţiu interior şi ergonomie. Noul model păstrează elementele distinctive ale mărcii: precum farurile şi formele rotunde, grila hexagonală, consolele deosebit de scurte, montanţii de culoare neagră şi acoperişul contrastant, display-ul central rotund la interior sau celebrele butoane în stil retro.

Alături de elemente clasice de design, noile modele vin cu tehnologie de ultimă oră: motoare MINI TwinPower Turbo, soluţii MINIMALISM şi norme EU6 pentru consum minim şi emisii reduse, un şasiu deosebit de agil cu noul sistem de suspensii cu amortizoare adaptive, precum şi soluţii sofisticate la interior precum Head-Up Display, soluţii pentru internet MINI Apps sau sisteme de asistenţă precum avertizare de coliziune şi de prezenţă a pietonilor cu funcţie de frânare.

Cu oferta de finanţare MINI99 (www.mini99.ro), care debutează cu ocazia Noaptea Muzeelor, noul MINI Hatch 5 uşi poate fi achiziţionat cu o rată începând de la 99 Euro pe lună. Oferta are la bază programul MINI Select, un serviciu de finanţare cu valoare reziduală mare şi posibitatea de a schimba modelul dorit o dată la trei sau patru ani.Sursa: BMW