Idei de cadouri de Ziua Copilului

Cadouri de Ziua Copilului


Mi-a venit idea asta sa scriu aceasta postare despre idei de cadouri pentru copii si ce fel de cadou sa faci unui copil mic, cand, alaturi de Andreea, in Carrefour un cuplu ne-a intrebat, vazandu-ne la raionul jucarii, ce fel de cadou sa faca unui copil mic in varsta de 7-8 anisori.


E drept si noi, am dat-o din colt in colt, caci nu prea avea idei, ce fel de cadou sa facem. De aceea eram si noi acolo, cautand un cadou pentru un copil de 10-11 anisori. E o decizie si o activitate foarte grea cumpararea unui mic cadou pentru un pusti. Va garantez.

Sunt la varsta cand nu poate jucariile le plac, datorita multitudinii de jucarii si oportunitati de joaca, pustii mici fac mofturi si nu prea se joaca cu jucariile care nu le plac.

Deasemenea, va rog daca aveti si voi idei de cadouri pentru copiii mici sau maricei sa lasati un comentariu pentru a dezvolta aceasta postare, ca sa devina in timp un ghid util pentru cei ce trebuie sa faca un cadou cuiva.

Sa revenim, cand se alege cadoul se porneste de la faptul ca este un copil, ca este la varsta cand descopera lucruri noi, iar cadoul (jocul respectiv) respectiv trebuie sa-l ajute, sa-i dezvolte abilitatiile si sa fie practic si mai ales placut lui. Pe langa acest fapt, e musai de luat in calcul dorintele, ce fel de jocuri ii plac, ce tip de jucarii are si cum si cu cine se joaca cu ele - toate in functie de varsta lui.

Nu uitati cand luati un cadou, si pustiul respectiv are un fratior sau o surioara, neaparat trebuie luat cadou ambilor copii.

Pe eMAG acum se desfasoara campania Ziua Copilului

Cadoul trebuie sa fie atent ales, frumos, nu foarte scump insa pe cat mai util si practic. Daca as fi un situatia de a cumpara un cadou pentru un copilas as cumpara seturi de masinute, jocuri electronice mici cu masinute sau orice cuprinde masinute, daca varsta este una propice jocului cu asemenea jucarii. O masinuta nu da niciodata gres in alegerea unui cadou pentru un baiat mai mic. Daca creste, lucrurile se ingroasa un pic.

Pot fi luate carti, carti in limba engleza, hainute chiar si jocuri logice care il ajuta sa isi dezvolte intelectul. Caci rolul jocului si ale jucariilor este dezvoltarea intelectuala.

Pentru o fetita, cadoul standard este papusa si derivatii de gen. De asemenea, haine, mici truse de farduri (mare atentie sa nu fie toxice), posete si accesorii pentru fetite care le face sa se bucure si le da posibilitatea sa isi imite mamele. Fetele, pot primi carti, bijuterii mici, orice tip de carte pe care credeti ca le-ar bucura.

Idei de cadouri de Ziua Copilului


Iata o lista utila cu idei de cadouri cu pret mic, reduse aflate in reduceri pentru toate varstele de la bebelusi, la adolescenti pana la copilul din ... tine !



O alta varianta simpla este sa sunati parintii ca acestia sa va spuna - ce vrea copilul. E varianta cea mai simpla si optimista. Daca totusi optati spre varianta online, si pe eMAG nu ati gasit ceva atractiv, va recomand si BestKids.

Spor la cumparaturi in alegerea unui cadou frumos.