Reduceri eMAG - Afla detalii.

Reduceri online si noutati din magazinele ce fac reduceriLoading...

Carti online ieftine pentru copii, reduse cu pana la 80%

Dacă ați ratat promoția anterioară la Libris și vreți să cumpărați cărți de Ziua Copilului, e momentul ideal. Reducerile sunt din nou mari, eu cred că voi da din nou iama în niște cărți, ca să măresc colecția !

  • Toate cărțile de la Rao / Corint / Leda sunt reduse cu 50% - Vezi aici

Toate cărțile pentru copii sunt reduse (majoritatea reducerilor sunt de 50% - 60%).


Enciclopediile ilustrate sunt reduse, majoritatea cu 50% - 60%, cu prețuri începând de la 2,6 lei Vezi aici Am o encilopedie din colecția cu 2,6 lei. Nu e cartonată (evident că Tudor a rupt-o deja) , dar grafica e bună și ne-a fost o prietenă de nădejde în multe situații.

Mai jos este o parte din colecția de cărți și enciclopedii pe care le-am cumpărat de Black Friday tot de pe Libris.

Am încercat să îmbin principii Montessori și să aleg, chiar de la vârste mici, cărți cât mai realiste, cu o grafică și imagini fidele lumii în care trăim. cărți care redau Cu excepția cărții "O zi din viața unui cavaler" (pe care nu am mai găsit-o pe site, dar poate o găsiți voi) toate sunt reduse la prețurile similare cu cele de Black Friday.

  • Enciclopedie Discovery Evul Mediu 8,38 de lei redusă de la 13 lei Vezi aici Îmi plac encilopediile Discovery au o grafică interesantă, computerizată. Informațiile sunt bune, structurate, într-o manieră ușor de urmărit și reținut

  • Terra , Incredibila Enciclopedie 15 lei, redusă de la 39 Vezi aici E o enciclopedie subțirică ca număr de pagini, ideală pentru vârste mai mici (de la 5 ani în sus, dar eu mă uit prin ea cu copilul de 19 luni) probabil că un copil de 10 - 12 ani s-ar plictisi de ea. E interactivă, are abțibilduri.

  • Lumea Animalelor – Enciclopedia Larousse vezi aici costă 16 lei, redusă de la 40 de lei! E un preț excelent și merită investiția. Enciclopediile Rao sunt foarte complexe și detaliate. Cred că sunt utile chiar și pentru liceu sau facultate. Pentru cpilul meu de 19 luni e mult prea detaliată și greu de urmărit, dar altfel e o resursă excelentă pentru un copil de vârstă școlară.

  • Rao are și o colecție de Miniencilopedii Larousse. Noi avem titlurile "Noapte bună" și "Corpul" Sunt ideale pentru copilașii mici (au în jur de 38 de pagini, multe desene și mai puțin text). Prețul este super. Toate sunt 9 lei.

  • Tot la capitolul Enciclopedii, Larousse are și ediția Enciclopedia pentru tineri (editată tot de Rao). Noi avem Corpul Omenesc ( costă 17,5 lei redus de la 45) și Lumea Artelor. Au format A4 și sunt faine. Pot fi utilizate cu încredere și în cazul copiilor. Informația nu e atât de complexă ca seria clasică a Enciclopediilor Larousse.

Ce am mai văzut interesant


  • Set pentru colorat 5,4 lei - Vezi aici
  • Motocicletă din lemn 16, 65 - Vezi aici
  • Minienciclopedia Universul 9 lei - Vezi aici
  • DVD Atlasul Coprului Uman Discovery 10 lei - Vezi aici

Promoția este valabilă pe 27 și 28 Mai. Comenzile mai mari de 50 de RON intră în tragerea la sorți pentru o tabletă Samsung Galaxy Tab3, iar transportul prin curier este gratuit oriunde în țară, indiferent de valoarea comenzii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

testDescopera cele mai noi stiri IT&C. Ai la indemana ultimele lansari in domeniul Software si Hardware.
TechMagazine va ofera stiri IT, noutati, oferte, reduceri Black Friday emag si promotii online! Citesti descrieri ale ultimelor gadgeturi lansate.

reduceri online, reduceri emag, Oferte, noutati, reduceri si promotii online - eMag, Libris si alte magazine