Toshiba adauga procesoarele Intel® CoreTM din a 5-a generatie la gama de laptopuri de business

Toshiba adauga procesoarele Intel® CoreTM din a 5-a generatie la gama de laptopuri de business

Toshiba Europe GmbH anunță astăzi disponibilitatea laptopurilor de business Portégé Z30, Tecra Z40 și Satellite Pro R50-B cu procesoare Intel® CoreTM din a 5-a generație. Oferind cea mai nouă generație de procesoare, durată de viață îmbunătățită a bateriei în completarea celorlalte caracteristici existente create pentru segmentul de business, acum există o alternativă potrivită atât pentru companiile mari, cât și pentru cele mici și mijlocii (IMM).

Portégé Z30, Tecra Z40 și Satellite Pro R50-B beneficiază acum de procesoarele Intel® CoreTM


Portégé Z30, Tecra Z40 și Satellite Pro R50-B beneficiază acum de procesoarele Intel® CoreTM din a 5-a generație ce răspund solicitărilor de business legate de mobilitate și performanță, cu consum redus de energie. Având toate caracteristicile necesare pentru a realiza sarcini multiple în mișcare sau la birou, precum și siguranța oferită prin intermediul caracteristicilor de securitate încorporate pentru protejarea datelor, a identității și accesului în rețea, aceste dispozitive sunt ideale și potrivite pentru companii de orice tip. Toate modelele sunt disponibile cu procesoare până la Intel® CoreTM i7.


Cu o durată de viață a bateriei deja impresionantă pe fiecare model, Portégé Z30, Tecra Z40 și Satellite Pro R50-B se bucură de o îmbunătățire semnificativă a acestui aspect, oferind utilizare extinsă pentru un singur ciclu de încărcare.

Pentru ultra-mobilul Portégé Z30 acest lucru înseamnă o creștere de la maximul de 13.5 ore1, la până la 171 ore. Ideal pentru oamenii de afaceri care se află mereu în mișcare, această îmbunătățire va permite utilizatorilor să beneficieze de funcționare pe timpul a aproape două zile de lucru, fără încărcare suplimentară – Portégé Z30 fiind astfel laptopul perfect pentru managerii care călătoresc mult sau petrec mult timp în întâlniri și ședințe.

Tecra Z40, creat pentru a oferi echilibrul optim între mobilitate și productivitate


Tecra Z40, creat pentru a oferi echilibrul optim între mobilitate și productivitate, se bucură de o creștere a duratei de viață a bateriei la până la 151 ore, de la un maxim anterior de 10.51 ore. Permițând funcționarea fără re-încărcare pe parcursul unei zile întregi de lucru, Satellite Pro R50-B oferă acum până la 81 ore durată de viață a bateriei.

Portégé Z30 de 33.8 cm (13.3”) și Tecra Z40 de 35.6 cm (14.1”) se adresează managerilor care petrec mult timp în călătorii și care își doresc o soluție premium, puternică și ultra-mobilă ce funcționează cu rapiditate indiferent de locul în care aceștia se află. Cu caracteristici avansate de securitate, cum ar fi Trusted Platform Module (TPM), andocare și tehnologia Intel® vPro2, ambele modele ușurează sarcina departamentelor de IT pentru monitorizare și mentenanță.

Satellite Pro R50-B de 39.6 cm (15.6”) aduce la viață conceptul de laptop fiabil, accesibil și cu valoare adăugată pentru companii mici și mijlocii prin combinația unică de caracteristici pentru mediul de afaceri și design subțire și ușor.

Portégé Z30, Tecra Z40, și Satellite Pro R50-B beneficiază de Reliability Guarantee, garanția care oferă o reparație gratuită și returnarea banilor, dacă laptopul se strică în termen de un an de la cumpărare.