Probleme frecvente ale telefoanelor mobile smartphone ?

Probleme frecvente ale telefoanelor mobile de tip smartphone ati intampinat ?

In toti acesti ani de cand smartphonul nu mai este un moft, o fita ci un accesoriu banal, util si pot spune uneori chiar indispensabil am avut parte de mai multe telefoane mobile. Mai ieftine sau mai scumpe.

Le-am cumparat mereu noi, niciodata nu am avut un telefon second hand si nu cred ca voi achizitiona vreodata asa ceva. Fie le-am luat fara conectare - la liber si am dat o groaza de bani, fie printr-o prelungire de abonament Vodafone pentru o suma mica.

La liber nu voi mai achizitiona niciodata un telefon mobil smartphone. Imi amintesc ca am luat de la Germanos un LG Optimus L7, abia lansat si scosesem din portfol vreo 1200 Lei. Nu mai fac aceasta greseala.

Dar sa nu deviez de la subiectul pe care l-am propus, anume problemele cele mai frecvente ale telefoanelor mobile!

Nu vreau sa generalizez dar cel putin eu la toate telefoanele mobile cu care m-am jucat am avut probleme cu Touch-ul. Toate bune si frumoase, nimic nu a explodat in telefon, nu am avut probleme cu bateria sau cu butonul de power sau de volum. Nici cu semnalul nu pot spune ca am avut probleme, doar cu touch-ul. La toate telefoanele smartphone pe care le-am avut, le-a picat touch-ul. In maxim 5-6 luni de zile. Am avut Nokia Lumia 610, Sony Xperia Z1 si LG Optimus. Acum detin un Samsung Galaxy Express 2.

In toti acesti ani de cand smartphone-ul nu mai este un moft, o fita ci doar un accesoriu banal, util si pot spune, uneori, chiar indispensabil - am avut parte de mai multe telefoane mobile. Mai ieftine sau mai scumpe. Le-am cumparat mereu noi, niciodata nu am avut un telefon second hand si nu cred ca voi achizitiona vreodata asa ceva. Fie le-am luat fara conectare - la liber - si am dat o groaza de bani, fie printr-o prelungire de abonament Vodafone pentru o suma mica. La liber nu voi mai achizitiona niciodata un telefon mobil smartphone. Imi amintesc ca am luat de la Germanos ...

Cum se comportau cand se trica touch-ul? Simplu, apasam pe display si nimic. Doar butoanele de pe lateralul telefonului mai functionau. Chiar si dupa hard resetul la setarile de fabrica Android nu aveam success.

Imediat face 6 luni de cand il am si incep sa am emotii. Este un telefon impecabil, sper sa nu ii pice si acestuia touch-ul. De toate aceste telefoane mobile amintite am avut grija, ingrijite, nu au fost scapate pe jos. Flerul meu imi spune ca am doar ghinion, inclin sa cred ca cea mai frecventa problema actuala la telefoane va ramane bateria. Gresesc?

Voi ce probleme ati avut cu telefoanele voastre mobile ?! Cum procedati in cazul in care se strica ? Il trimiteti in service sau cumparati un telefon mobil nou ?