Ziua cumparaturilor online, la eMag in 12 Martie 2015! (Live blog)

Cand incepe Ziua cumparaturilor online, la eMag in 12 Martie 2015!


Ziua Cumparaturilor online, Live Blog

Iata cateva produse care mi-au atras atentia si sunt in promotii pe eMAG

Later edit: Comanda efectuata de pe aplicatia de mobil eMag are 15% Card Cadou

Un mic secret! Din 12 martie, Ziua Cumpărăturilor Online, mai avem 10 zile până la începutul primăverii. Şi o sărbătorim oferind Card Cadou de 10% la orice comandă!


Baietii inventivi si super inventivi de la eMag ne spun .... ca maine .... are loc un super eveniment!

E simplu: ai de ales dintre mii de produse în promoţie – puţin ameţitoare cifra, dar sigur te vei descurca!

Începând cu ora 7.00 a.m. şi până la miezul nopţii (23.59 p.m.) ai ocazia să faci o mulţime de cumpărături inspirate de pe eMAG!

Şi pentru că vorbim despre ofertă, să ştii că toate produsele din oferta eMAG sunt gata pregătite să te ispitească, inclusiv cele resigilate sau aflate în promoţii. Cardul Cadou – emis sub forma unui cod electronic având valoarea de 10% din valoarea facturii aferente produsului ales – îţi va fi transmis electronic (prin e-mail), după finalizarea comenzii, la adresa ta de email asociată contului de client eMAG.

Doar să ţii cont de faptul că valoarea Cardurilor Cadou nu poate fi cumulată pentru plata unei comenzi şi nu se poate cumula cu alte Carduri Cadou. Cardul Cadou se poate folosi toata luna mai şi, mai mult, este transmisibil. Aşa că, dacă vrei să faci la rândul tău un gest frumos cu ajutorul lui, îl poţi transmite unui prieten.

Ce spui, sărbătoreşti împreună cu eMAG, pe 12 martie, Ziua Cumpărăturilor Online?
Nu rata startul!