Visual Fan lanseaza AllView E3 Sign, un telefon cu senzor de amprenta

Brașovenii de la Visual Fan au lansat un telefon cu senzor de amprentă

Creat în 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri și tablete numărul 1 în România. În 2010, Allview a fost prima companie autohtonă care a lansat o tabletă PC, a urmat în 2011 primul smartphone sub brand românesc, iar în 2013, a lansat primul smartphone single sim din portofoliu afirma BizBrasov

Brașovenii de la Visual Fan, care produc șI comercializează electronice sub brandul Allview, au lansat E3 Sign, un smartphone care vine integrat cu un senzor de amprentă Synaptic, ce facilitează deblocarea prin amprentă personală și oferă o securizare sporită a datelor.

Toți ne dorim ca lucrurile personale să rămână private, în special datele importante pe care le salvăm în telefon. E3 Sign oferă un grad sporit de securizare al acestor informații prin opțiunea de deblocare ce utilizează senzorul de amprentă american Synaptics. Interfața de utilizare și funcțiile noi sporesc aria de aplicabilitate a device-ului”, declară Lucian Peticilă, Managerul General Allview.

Datorită aplicației preinstalate și a senzorului infrarosu, E3 Sign înlocuiește cu ușurință telecomenzile aparatelor utilizate cel mai des. E3 Sign dispune de funcția de control prin gesturi, iar modul „protejare atingere” previne deblocarea neintenționată a telefonului. 

Accesul rapid la anumite funcții este oferit de „fereastra multitask plutitoare”, prin care se pot activa diferite moduri de utilizare a device-ului și accesa aplicatii utilizate frecvent precum calculator, redare muzică și clipuri video. Modul vizitator, permite protejarea informațiilor atunci când împrumuți telefonul, blocând accesul.

Smartphone-ul E3 Sign este disponibil pe bază de precomandă la preţul de 999 lei. Pentru protejarea device-ului, în pachetul de comercializare clienții vor primi gratuit o husă tip carte.

Brandul Allview este prezent pe piețele IT&C din Bulgaria, Germania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Grecia, Bosnia-Herzegovina și Polonia.