Samsung a implementat cel mai mare Video Wall Irregular

Cel mai mare Video Wall Irregular din Europa de Est este la Brașov


Samsung Electronics România a implementat la Brașov cel mai mare Video Wall Irregular din Europa Centrală și de Est, în cadrul Coresi Shopping Resort, a anunțat compania.

Soluția include 90 de ecrane de dimensiuni diferite, cu diagonale de 40 și 55 inci.

Cele 90 de ecrane care alcătuiesc Video Wall-ul Irregular sunt dispuse pe cele trei laturi ale zonei principale din centrul comercial, Piața cu Copaci.

Aceste ecrane pot forma trei zone de expunere diferite sau pot fi folosite independent, pentru afișarea de conținut divers, inclusiv pentru redarea conținutului filmat în timp real, pe durata evenimentelor din centrul comercial afirma BizBrasov

Ne bucurăm să implementăm cel mai mare Video Wall Irregular din Europa Centrala și de Est alături de partenerii de la Coresi Shopping Resort. Este un pas foarte important pentru noi, după ce în luna noiembrie a anului 2013 am lansat cel mai mare Video Wall full HD Samsung din Europa, într-unul din mariile spații comerciale din București. Ne dorim să ne consolidăm poziția de lider pe piața de afișaj digital din România, oferindu-le partenerilor noștri soluții integrate și adaptate business-ului lor, indiferent că vorbim de Retail, Banking, Corporate sau Pharma”, a declarat Sorin Manea, Head of Enterprise Business Division.

Conceptul de Video Wall Irregular presupune aranjarea ecranelor de dimensiuni diferite cu spații mici între ele, sub formă de mozaic. Acest concept se bazează pe capacitatea ochiului uman de a repera spațiile lipsă și de a le integra în întreg peisajul vizual.

Toate cele trei laturi ale zone principale pe care au fost instalate ecranele de afișaj digital acoperă o dimensiune totală de 200 metri pătrați, cea mai mare dintre ele având dimensiunea de 90 metri pătrați.

Ecranele fac parte din portofoliul Samsung SMART Sigange și sunt destinate utilizării în scopuri profesionale, pentru diferite industrii, precum Retail, Banking, Pharma sau Corporate.

În plus față de video wall-ul principal, Samsung a echipat centrul comercial Coresi Shopping Resort cu ecrane în zona de food court și cu echipamente de semnalizare digitală pentru coridoare.

De asemenea, Samsung este furnizorul soluțiilor de afișaj digital pentru alți chiriași ai centrului comercial, printre care se numără și zona de cinema.