UTOK Stellar Elite imprumuta atentia la detalii si viteza campioanei europene și mondiale Ana Maria Branza

UTOK Stellar Elite imprumuta atentia la detalii si viteza campioanei europene și mondiale Ana Maria Branza

Performantele Anei Maria Branza au inspirat caracterul puternic al noului UTOK Stellar Elite, smartphone-ul Dual SIM ce imbina design-ul atent la detalii cu o configuratie puternica.Ecranul IPS HD de 5 inch, procesorul Quad Core la 1.3 GHz, camera foto de 13 megapixeli, cu inregistrare video Full HD, memoria RAM de 1 GB, memoria flash de 16 GB si sistemul de operare Android 4.4 KitKat sunt specificatiile care pun in valoare designul smartphone-ului, oferind utilizatorilor performantele de care au nevoie in fiecare zi.

Pe langa specificatiile ce ofera viteza, milioane de culori si pixeli, UTOK Stellar Elite aduce fiecarui utilizator calitatea audio de inalta fidelitate, prin castile Blaupunkt incluse in pachet.

UTOK Stellar Elite dispune de beneficii care completeaza perfect suita de specificatii hardware si software. Prin aplicatia UTOK Now, utilizatorii pot prelungi garantia Stellar Elite, pot consulta manualul de utilizare sau lista de accesorii compatibile.

In plus, acestia pot lua legatura cu un consultant UTOK prin serviciul inclus de Live Support. Beneficiile continua cu o luna gratuita de continut multimedia - filme, seriale, emisiuni prin Seenow; acces la peste 25 de milioane de melodii prin Zonga; 100 de carti preinstalate prin aplicatia Elefant eBooks Reader si aplicatia sociala de going-out Getlokal.

Specificatiile sunt completate de procesorul grafic Mali 400 MP2, camera frontala de 2 megapixeli, conectivitatea 3G HSDPA, de pana la 21 Mbs, Bluetooth 4.0, WiFi 802.11 b/g/n, GPS si bateria de 2000 mAh.


"Prin lansarea UTOK Stellar Elite confirmam inca o data misiunea de a oferi smartphone-uri caracterizate prin specificatii puternice si accesibile. In cazul UTOK Stellar Elite ne-am concentrat pe atentia la detalii si performanta de top, valori cu care multi fani ai tehnologiei se identifica, unul dintre acestia fiind Ana Maria Branza, sportiva multiplu medialiata, cu care ne mandrim de fiecare data cand ne reprezinta in competitiile internationale. Prin designul special, care scoate in evidenta liniile distincte ale smartphone-ului si prin specificatiile de top, suntem convinsi ca UTOK Stellar Elite va fi alegerea perfecta pentru cei ce cauta smartphone-ul ideal”, a declarat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.

De-a lungul carierei am invatat ca orice detaliu poate face diferenta: de la postura, tehnica si momentul in care decizi sa ataci adversarul. Luand in calcul aceste aspecte poti ajunge sa faci performanta si sa iti doresti sa continui. Sunt bucuroasa ca pasiunea si munca mea i-au inspirat pe cei de la UTOK in a lansa un produs cu aceleasi valori. UTOK Stellar Elite este smartphone-ul cu care imi doresc sa impartasesc performantele unui 2015 ce se anunta foarte plin din punct de vedere competitional.”, a completat Ana Maria Branza.

UTOK Stellar Elite este disponibil la precomanda, la pretul de 899 lei, livrarile urmand sa inceapa din data de 18 februarie 2015.