Toshiba lanseaza la ISE 2015 noile unitati videowall - pentru displayuri

Toshiba lanseaza la ISE 2015 noile unitati videowall - pentru displayuri

Toshiba Europe GmbH anunta la Integrated Systems Europe (ISE) 2015 cea mai noua gama a sa de unitati de video wall.

Din cele doua modele lansate – TD-X552X si TD-X552M – atat utilizatorii profesionisti, cat si cei care le instaleaza vor putea alege varianta cea mai potrivita pentru nevoile lor.

Ideale pentru cei ce au nevoie de displayuri de mari dimensiuni si cu functionare 24/7, noile video wall-uri de la Toshiba ofera acum gestionare de continut imbunatatita si setari ce permit controlul complet, in orice moment.

Unitatile video wall de la Toshiba pot fi utilizate fie independent sau ca parte a unei configuratii mai mari, fiind potrivite pentru o varietate de aplicatii de semnalizare digitala si camere de control. Utilizatorii pot construi configuratii de pana la 100 unitati (10 x 10) in modul portret sau landscape, pentru imagini HD de mari dimensiuni. Aceste video wall-uri au rame foarte inguste de doar 3,5 mm, pentru a crea imagini continue in orice mediu.

Utilizatorii pot alege intre modelele TD-X552X si TD-X552M, care ofera o calitate superioara a imaginii, cu luminozitate ridicata in cazul utilizarii in zone cu multa lumina, pentru a asigura vizibilitatea continutului. Modelul TD-X552X ofera o luminozitate de 700 cd/m2, in timp ce modelul TD-X552M asigura 500 cd/m2. Ambele modele beneficiaza de un unghi de vizibilitate de 178 de grade.

In plus, ambele unitati de video wall de la Toshiba faciliteaza Ultra High Definition (UHD) in configuratii de pana la 4 unitati (2 x 2), fara a fi nevoie de echipamente PC speciale. Utilizatorii au nevoie de o singura intrare pentru a reda continut pe toate ecranele prin intermediul DisplayPort 1.2a, fara a mai fi nevoie de cate o intrare pe fiecare display.

O caracteristica noua a gamei de video wall-uri Toshiba este includerea unui media player incorporat pentru gestionare afacila a continutului, fara a fi nevoie de un player extern. Acest media player permite redarea de imagini, muzica si continut video, prin intermediul portului USB, in functie de nevoile de business.

Pentru a imbunatati flexibilitatea si redarea de continut, fiecare unitate noua de video wall are o gama larga de optiuni de conectivitate - inclusiv RS-232/LAN - ce ofera utilizatorilor libertatea de a accesa continut de pe o varietate de surse.

In plus, un slot Open Pluggable Specification (OPS) permite instalarea si configurarea rapida si inlatura nevoia de cabluri si dispozitive de redare externe. Prin conectarea unui PC standardizat, OPS creaza solutii de semnalizare digitala mai inteligente si mai sigure.

Unitatile de video wall TD-X552X si TD-X552M vor fi disponibile in Europa incepand cu trimestrul al doilea al anului 2015.