G DATA INTERNET SECURITY - Cea mai buna protectie pentru online banking

G DATA INTERNET SECURITY - Cea mai buna protectie pentru online banking

IT Security "Made in Germany" se afla in varful topului anual in testul comparativ organizat de prestigiosul magazin german.

O solutie de securitate performanta, pentru protectie impotriva programelor digitale malware, fraudelor online si infractorilor cibernetici, face parte din pachetul de baza al oricarui computer. Un lucru la fel de important pentru utilizatori este protectia tranzactiilor de online banking.

Computer Bild (numarul 04/2015), cea mai mare revista de IT din Germania, a analizat opt pachete de securitate in cel mai recent test comparativ. Pentru aceasta a colaborat cu laboratoarele de testare independente AV-Test si AV-Comparatives si au fost testate peste 180.000 de programe malware.

Rezultatul: G DATA INTERNET SECURITY este liderul de necontestat in materie de protectie pentru online banking. 

Datorita tehnologiei unice BankGuard, suita de securitate este eficienta, in timp real, chiar si in fata amenintarilor necunoscute. Organizatorii au premiat detectia cuprinzatoare, care a detectat si oprit 99,9% din toate programele malware - chiar si atunci cand nu a existat o conexiune directa la Internet.

G DATA Internet Security ofera protectie impotriva virusilor si troienilor, pentru computere si date cu caracter personal, si include un firewall eficient.

"In timpul tranzactiilor de online banking, suita G DATA ofera protectie chiar si atunci cand malware-ul nu poate fi detectat in totalitate. Aceasta monitorizeazã RAM-ul si previne orice manipulare a datelor de plata. Drept urmare, G DATA este singura companie care a reusit obtinerea unui procentaj de top."

Organizatorii au mai adaugat: "Solutia este ideala pentru perioadele in care sunteti in miscare sau cand acoperirea retelei wireless este slaba: Chiar si fara o conexiune la Internet, software-ul de securitate detecteaza aproape toate programele malware si furnizeaza o protectie exemplara" – a fost concluzia Computer Bild in cel mai recent test comparativ in care au fost verificate opt solutii de securitate.

Aceasta inseamna ca utilizatorii de Internet din orice tara beneficiaza de cea mai buna protectie impotriva tuturor pericolelor - fie la trimiterea de e-mailuri, la efectuarea operatiunilor online bancare pentru cumparaturi online sau surfing pe net.

· Cea mai buna protectie impotriva virusilor si altor tipuri de malware
· Tehnologia BankGuard pentru online banking in siguranta
· Protectie instantanee pentru e-mailuri, inclusiv cu criptare SSL
· Protectie AntiExploit impotriva programelor malware ce exploateaza vulnerabilitati din software-urile instalate
· Protectie automata AntiKeylogger, protectie in timp real independenta de semnaturile de virusi, fara nicio pierdere de performanta
· Protectie impotriva hacking-ului prin intermediul unui firewall sigur
· Protectie AntiSpam impotriva reclamelor nedorite si e-mailurilor de tip phishing
· Suport tehnic gratuit.