Ce sunt produsele Wink si Star-Light ... ce se vor comercializa pe eMag.ro ? (Update)

Ce sunt produsele Wink si Star-Light ?

In plin proces de extindere nationala si internationala spre Europa de vest, cel mai mare retaier online, eMag, lanseaza doua noi branduri marca proprie de electronice si electrocasnice.

Este vorba de produsele electronice si electrocasnice Wink si Star-Light.

Momentan, eMag promoveaza si comercializeaza sub brandul amintit tabletele Wink. In cel mai scurt timp, in acest an se pare, eMag au in plan sa lanseze 7 noi modele de smartphone-uri, cat si tablete si alte produse electronice si electrocasnice Wink. Atractiv.

Tableta Wink One este dotată cu procesor Quad Core Allwinner A31S ARM Cortex A7, cu o frecvență de 1000 MHz. Tableta dispune de display IPS, cu o diagonală de 7 inch și o rezoluție de 1024 x 600 pixeli. Noua tabletă are o memorie RAM de 1024 MB, un spațiu de stocare de 8 GB și este dotată cu sistem de operare Android v4.4.2 KitKat.

Tableta Wink Connect 3G are procesor Quad-Core, MTK8382, cu o frecvență de 1300 MHz. Tableta dispune de un display IPS, cu diagonala 7 inch și rezoluție de 1024 x 600 pixeli. Tableta Wink Connect are o memorie RAM de 1024 MB, un spațiu de stocare de 8GB și are sistem de operare Android 4.2.2 JellyBean.

eMag estimeaza pentru inceput o vanzare de maxim 15-20.000 de tablete si smartphone-uri Wink. Si aceasta achizitie contureaza si mai bine planul de extindere al retaier-ului numarul 1 din online-ul romanesc.

Succes eMag