O noua aplicatie Lenovo simplifica procesul de stocare a datelor personale

O noua aplicatie Lenovo simplifica procesul de stocare a datelor personale

Lenovo a anunțat lansarea unui nou produs din suita de aplicații DOit, care va facilita gestionarea fișierelor de orice tip stocate pe mai multe platforme și device-uri. Aplicația Lenovo REACHit le permite utilizatorilor să acceseze, organizeze, să caute și să partajeze date indiferent de mediul de stocare, printr-o singură platformă.

REACHit va fi preinstalată pe toate device-urile Lenovo începând cu prima parte a anului viitor. Aplicația poate fi descărcată gratuit de pe site-ul Lenovo.com, din Google Play Store și din Apple App Store.

În contextul creșterii conectivității, a popularității device-urilor smart și a volumului de date generate, REACHit ajută consumatorul conectând PC-ul acestuia cu gadget-urile mobile, dar și conturile de cloud storage precum Google Drive, Dropbox, OneDrive sau Box.

Aplicația simplifică procesul de gestionare a datelor prin interfața grafică ușor customizabilă. De asemenea, fișierele pot fi localizate foarte ușor prin bara de căutare care poate fi fixată pe ecranul Home al device-ului sau în meniul aplicației. REACHit va fi integrat și în meniul Windows File Explorer, facilitând astfel căutarea fișierelor în PC-urile care rulează pe sistemul de operare Windows.

Sistemul drag-and-drop din cadrul aplicației permite mutarea fișierelor cu ușurință de pe telefon pe PC sau dintr-o platformă de stocare în cloud în alta. De asemenea, utilizatorii pot edita cu ușurință documente Word, spreadsheet-uri sau prezentări în cloud prin intermediul editorului ZOHO, în timp ce documentele, fotografiile și clipurile video pot fi partajate cu prietenii prin aplicația SHAREit, e-mail, Facebook, Twitter sau prin generarea unui link de download.

”Suntem încântați de lansarea REACHit, însă acesta este doar începutul. Avem multe idei interesante pe care le vom implementa pentru a spori funcționalitatea aplicației. Mai mult, urmărim implementarea unui model prin care utilizatorii să poată vota următoarele etape și să ne ofere feedback direct în legătură cu direcția în care trebuie să ne dezvoltăm”, a declarat Mark Cohen, VP Ecosystem & Cloud Services, Lenovo. ”Accesul la orice fișier, indiferent de mediul de stocare a devenit o nevoie de bază odată cu apariția Internet Of Things. Cu ajutorul REACHit și a sugestiilor utilizatorilor noștri consider că putem oferi o experiență nu doar cool, ci și utilă, care îi ajută pe utilizaatori să găsească și să gestioneze conținutul propriu indiferent de locul în care acesta este stocat”, a adăugat Mark Cohen.