Unde lucram: Pareri pro si contra despre firmele din Romania

Despre firme si unde lucram: Pareri pro si contra despre firmele din Romania

Fiecare dintre noi inaintea unei schimbari in cariera, incercam sa aflam si sa ne documentam pe cat de mult posibil despre potentialul loc de munca la care dorim sa aplicam.

Prin intermediul acestui articol, voi incerca sa va atrag si invit sa va implicati in discutii cu argumente pro cat si contra despre firme. Doresc sa realizez astfel un top al celor mai bune, cat si proaste firme de IT din Romania. Indiferent daca doriti sa va schimbati locul de munca sau pur si simplu sa ajutati alti cititori, lasati un comentariu cu numele firmei, orasul, agentia si parerea pozitiva sau negativa.

Este foarte important sa si argumentati ceea ce afirmati categoric sub amprenta anonimatului.

As dori, prin intermediul comentariilor sa punctam scurt si la obiect aspecte ca plata salariilor, nivelul salariilor, atmosfera si mediul de lucru dar si pareri despre managementul firmei. Categoric in orice firma de IT dar nu numai exista si parti bune cat si parti negative care trebuiesc mentionate.

De asemenea alti factori importanti ca intereactiunea intre sefii de echipa si angajati si management, orele suplimentare, primele si beneficiile ca asigurari medicale si alte activitati trebuiesc mentionate.

Incepem ?