Tehnologia din Audi TT este premiata cu „Connected Car 2014”

Audi TT este „Connected Car 2014”

Cu ceva timp in urma Audi era distins cu premiul Best Networked Car gratie tehnologiilor de ultima generatie integrate de producatorul Audi.


Audi a fost cea mai de succes marcă în „cadrul Connected Car Award”, eveniment organizat de Auto Bild și Computer Bild. În total, cele patru inele au strâns patru premii. Marca a ocupat primele poziții ale categoriilor navigație, internet și Entertainment. Modelul Audi TT a primit titlul de Connected Car 2014.

Modelul Audi TT a primit titlul de Connected Car 2014.

Audi a excelat la categoria „Navigation” cu afișajul hărților via Google Earth și Google Street View cât și cu căutarea point-of-interest cu comandă vocală.

La categoria „Internet”, Audi a adjudecat victoria cu transmisia de date de înaltă viteză LTE, fiind primul producător de autoturisme ce a realizat integrarea completa a acestui standard în vehicul. La categoria „Entertainment”, utilizatorii au plasat MMI touch și Audi virtual cockpit în fruntea clasamentului.

Premiile marchează succesul nostru în ceea ce privește conectivitatea. Grație sistemelor sofisticate de asistență, infotainment conectat și comunicare inteligentă car-to-car, noi reușim să creăm realitate conectată,” declară Prof. Dr. Ulrich Hackenberg, Membru al Consiliului DIrector pentru Dezvoltare Tehnică la AUDI AG. Ricky Hudi, Directorul Departamentului pentru Dezvoltare Electică/Electronică, adaugă: „Serviciile noastre Audi connect sporesc siguranța, confortul și eficiența. Premii precum acestea confirmă munca noastră consistentă pentru dezvoltare și ne încurajează să continuăm să oferim servicii pioniere.”