Cele mai bune telefoane mobile in 2014! Noile telefoane mobile (Android & Windows) asteptate in 2015: Smartphone Xperia Z4, Galaxy S6, One (M9), LG G4 si OnePlus Two

Anul 2014 a fost unul bogat pentru fanii telefoanelor mobile, care au avut parte de noi produse de top.

Aproape fiecare producător de telefoane mobile deţine în portofoliu un smartphone cu dotări tehnice de top considerat flagship-ul companiei. Marile firme producatoare de smartphone-uri din intreaga lume, precum Sony, Samsung, LG, Motorola, Apple, HTC sau Microsoft s-au batut anul acesta in dispozitive din gama high-end.

Dintre acestea, cele mai bune modele sunt iPhone 6, Samsung Galaxy S5 si Note 4 sau Google Nexus 6. Topul telefoanelor mobile se bazeaza pe o varietate de factori incluzand designul, software-ul si caracteristicile hardware, selectia continutului si pretul.

Samsung Galaxy S5LG G3
Printre celelalte modele care s-au aflat in competitie in acest an s-au aflat Samsung Galaxy Note 3, Nokia Lumia 1020, Huawei Ascend P6, LG G2, Moto G, Sony Xperia Z2, iPhone 5C, OnePlus One si LG G3

HTC OneApple iPhone 6

Iphone 6 este de departe cel mai bun smartphone produs de Apple vreodata. Este mai usor, mai rapid si are una dintre cele mai bune camere foto de pe piata. Noul ecran Retina HD este uimitor, iar daca esti un fan Apple atunci nu vei regreta daca vei cumpara iPhone 6.

Google Nexus 6

Cu un ecran de 5,9 inchi, Google Nexus 6 este un smartphone urias. Produs de Motorola, Nexus pare un produs de top si include un ecran Quad HD destul de bun. Camera foto este performanta, iar telefonul ruleaza ultima versiune a sistemului Android 5.0 Lollipop.

Sony Xperia Z3 CompactSony Z3 Compact are un ecran de 4,6 inchi, un procesor puternic quad-core Qualcomm de 2,5 GHz si de o camera foto de top, de 20,7 MP.

HTC Desire EYE

Cu un design modern, acest telefon din clasa mid-range este perfect pentru utilizatorii tineri, in special datorita faptului ca dispune de cea mai buna camera frontala din lume pentru imagini "selfie". Are un procesor Qualcomm 801 si un ecran HD de 5,2 inchi.

Pentru 2015, producatorii au promis urmatoarele modele!
Noile telefoane mobile (Android & Windows) asteptate in 2015: Smartphone Xperia Z4, Galaxy S6, One (M9), LG G4 si OnePlus Two

Care este telefonul tau favorit ? Pe care-l consideri cele mai bun telefon mobil si de ce?