RCS & RDS ofera reducere de 100% la plata oricarui abonament din gama Optim si Complet pentru primele 3 luni

RCS & RDS ofera reducere de 100% la plata oricarui abonament din gama Optim si Complet pentru primele 3 luni

In luna decembrie, RCS & RDS le ofera noilor clienti, o reducere de 100% la plata oricarui abonament din gama Optim si Complet pentru primele 3 luni din contract, la portarea numarul de telefon in reteaua Digi Mobil.

In plus, abonatii noi care contracteaza unul dintre abonamentele Optim sau Complet, isi pot achizitiona si smartphone-uri la preturi promotionale in luna decembrie, cu plata integrala sau in rate. Gama variata de telefoane mobile poate fi consultata aici.

Persoanele care doresc sa beneficieze de aceasta oferta trebuie sa se prezinte intr-un punct de prezenta RCS & RDS marcat cu "Zona vanzari" sau intr-unul din noile magazine Digi, in perioada 5-31 decembrie 2014.

Preturile abonamentelelor Optim si Complet pornesc de la 2 euro/luna (TVA inclus) si, in functie de tipul de abonament pentru care opteaza clientii, acestea includ convorbiri nelimitate in retelele nationale si in retele internationale, internet mobil nelimitat in reteaua proprie, primii 5 GB trafic fara limitare de viteza, cu viteza de acces de pana la 21,6 Mbps si 100 MB/luna pentru date in roaming national, pe care clientii ii pot utiliza gratuit.

Mai multe detalii despre ofertele companiei gasiti pe site-ul www.rcs-rds.ro.

Promotia se adreseaza persoanelor fizice care semneaza un contract pe 24 de luni si este disponibila pana la data de 31 decembrie 2014.