Noua tableta Allview Viva H7 Xtreme


Noua tableta Allview Viva H7 Xtreme a fost lansata de Allview. AllView este brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 in Romania. In 2010, Allview a fost prima companie autohtona care a lansat o tableta PC, a urmat in 2011 primul smartphone sub brand romanesc, iar in 2013, a lansat primul smartphone single sim din portofoliu.

Allview, brandul de smartphone-uri si tablete prezent pe piata din Europa, lanseaza astazi Viva H7 Xtreme, tableta cu performante de top. Device-ul se remarca prin procesorul Octa Core, memoria RAM de 2 GB, display-ul IPS de 7” cu rezolutie Full HD, camere cu rezolutii de 8 MP si 5 MP, GPS si conectivitate 3G integrata.

Stilata si performanta, Viva H7 Xtreme este tableta cu specificatii intalnite cel mai des pe smartphone-uri.”, a declarat Managerul General al companiei, Lucian Peticila.

Allview Viva H7 Xtreme are un display de 7”, fiind usor de transportat si oricand la indemana. Ecranul JDI IPS OGS cu rezolutia de 1920 x 1200 pixeli, tehnologia LTPS (Low Temperature Poly Silicon LCD) si Full Lamination aduc un plus calitatii si performatei si asiguaa un consum redus de energie. Procesorul Octa Core cu frecveta de 1,7 GHz, sistemul de operare Android 4.4.2 Kit Kat si memoria RAM de 2 GB sutin activitatile zilnice desfasurate la birou, acasa si in timpul liber.

Pentru imortalizarea momentelor importante, tableta pune la dispozitia utilizatorilor doua camere foto de 8 MP, respectiv 5 MP. Camera principala cu Autofocus si LED Flash inregistreaza clipuri video la rezolutie Full HD si dispune de numeroase functii utile si interesante precum time lapse, voice capture, panoramic, live photo si HDR. Tehnologia BSI2 (Back Side Illumination) confera luminii cea mai scurta cale catre pixeli printr-o serie de filtre si micro lentile ce aduna lumina in partea din spate a senzorului.

Cu un design tineresc, tableta este subtire de doar 7,5 mm grosime. Carcasa metalica si combinatia placuta de culori o scot din banalul monoculorilor intalnite in general la tablete, insa atat cat sa ramana in sfera seriozitatii.

VIVA H7 Xtreme dispune de conectivitate 3G integrata, functie de apelare, GPS, Bluetooth, Wi-Fi Direct, Hot Knot si este compatibila cu tehnologia Miracast, prin dongle-ul Smart2View. Aceasta poate fi controlata prin gesturi inteligente precum pornirea prin dubla atingere a ecranului, deschiderea aplicatiilor rapid prin desenarea anumitor litere si revenirea in ecranul principal realizand o miscare cu degetele unei maini pe display.

Tableta VIVA H7 Xtreme este disponibila incepand de astazi pe baza de precomanda la preţul de 799 lei