Noua Tableta Evolio X10 Fusion

Evolio X10 Fusion este tableta convertibila cu diagonala de 10,1 inch care va inlocui notebook-ul!

Tableta X10 impreuna cu tastatura dedicata reprezinta imbinarea perfecta intre util si placut, putand fi utilizata atat pentru vizionarea de filme sau pentru jocuri dar mai ales pentru sarcini legate de serviciu: editare texte, tabele, grafice sau mail-uri.

Evolio X10 Fusion poate suplini multe dintre functiile unui notebook, fiind in acelasi timp mai usor de transportant si utilizat si avand o autonomie mai mare. Cu o greutate de numai 850 de grame, X10 Fusion te face sa renunti la incomoda geanta de laptop, putand fi transportata cu usurinta in geanta sau intr-o mapa, in pozitie inchisa tastatura avand si rol de protectie a ecranului tabletei.

Tableta Evolio X10 este echipata cu un procesor Quad Core, la 1,4 GHz, foarte economic in ceea ce priveste consumul de energie si memorie RAM de 1 GB, avand capacitatea de a rula mai multe aplicatii concomitent, chiar si jocuri cu elemente grafice solicitante.

Utilizatorul este transpus in mijlocul actiunii, Evolio X10 avand performante audio remarcabile. Tableta este echipata cu tehnologia audio Stereo X Boost Sound care reda sunet stereo prin intermediul celor doua difuzoare, cu o putere de 1W fiecare, amplasate pe partea frontala, pe lateralele mici. Cu un sunet de calitate foarte buna, tableta transforma vizionarea filmelor, a videoclipurilor sau a imaginilor de actiune din diferite jocuri, in experiente foarte aproape de realitate.

Cu o autonomie de invidiat, tableta Evolio X10 isi va face utilizatorii sa uite de incarcator, oferind in acelasi timp un grad de mobilitate mai mare. Evolio X10 este echipata cu o baterie de mare capacitate, de 6800 MAh, utilizatorii putand beneficia de ore de operare continua

Tableta Evolio X10 are preinstalate o serie de aplicatii menite a imbunatati interactiunea utilizatorului cu tableta, cum ar fi sistemul de protectie Norton Mobile Security, care protejeaza tableta si datele in caz de furt si asigura cea mai inalta protectie antivirus si antimalware existente in piata. In cazul pierderii tabletei, soft-ul Norton Mobile Security permite, prin internet, blocarea si stergerea datelor de pe ea sau declansarea unei alarme.

Evolio X10 mai dispune si de doua camere foto, una pricipala de 2 Mpx si una amplasata frontal pentru a oferi utilizatorului posibilitatea efectuarii de apeluri video prin intermediul platformelor de comunicare online, precum Skype sau Facebook.

Pretul este de 900 Lei

Specificatii tehnice Tableta Evolio X10 Fusion

Sistem OperareAndroid 4.4 KitKat
ProcesorQuad Core
Model procesorRockchip 3188-T
Frecventa Procesor1,4 GHz
Tip EcranSuper IPS Capacitive Multitouch
Diagonala Ecran10,1 inch
Rezolutie Ecran1280 x 800 px
Memorie interna16 GB
Memorie RAM1 GB
Memorie externaMicroSD pana la 32 GB
Camera WebFata - 0.3 Mpx; Spate - 2.0 Mpx
Baterie6800 mAh
Formate AudioMP3, OGG, WAV
Formate Video3GP, AVI, FLV, MKV, MOV, MP4, RM, RMVB
Formate ImagineJPG, PNG
Dimensiuni si Greutate262 x 163 x 8.7 mm
ConectivitateBluetooth, Modem extern 3G, Wi Fi
Modemuri 3G compatibileHuawei E1750
PorturiMicro SD, Micro USB, Mini HDMI
MultimediaRedare Audio, Redare Foto, Redare Video

Alte caracteristici oferite de producator


Sistemul de operare a tabletei Evolio X10 este Android 4.4 KitKat ce include aplicatii din suita Google cum ar fi: Gmail, Play Store, Google Maps dar si aplicatii de Social Media ca Facebook si Pinterest.

Alte aplicatii preinstalate pe tableta sunt PresaOnline si Seenow, prin care utilizatorii au acces gratuit timp de o luna la peste 60 de posturi TV, seriale, mii de filme, documentare, desene animate si emisiuni TV. Spatiul de stocare al tabletei este foarte generos datorita memoriei interne de 16 GB si posibilitatii de extindere a acesteia cu inca 32 GB prin card MicroSD.

Pachetul include: tastatura cu bluetooth pentru Evolio X10 (tableta si tastatura au un design elegant, din aluminiu, conectarea dintre cele doua facandu-se prin Bluetooth), incarcator de priza, cablu USB, cablu adaptor OTG microUSB-USB, manual de utilizare si certificat de garantie.

Sursa: Evolio