Cele mai eficiente strategii de promovare online prin Email Marketing si Google AdWords

E-mail marketingul si promovarea prin Google AdWords pot aduce un profit considerabil companiilor care le folosesc eficient in promovarea online, mai ales ca aceste doua canale au rolul de a se completa reciproc. Editia a III-a a Email marketing &AdWords Academy, conferinta organizata in acest an de White Image in parteneriat cu 2Parale, pregateste cele mai relevante strategii de promovare online pentru orice business care isi doreste sa profite de avantajele internetului.

Programata pentru perioada 8-9 mai la Bucuresti, Email marketing &AdWords Academy va permite companiilor sa invete mai multe despre atragerea consumatorilor folosind e-mail marketingul si reclamele afisate prin intermediul Google. Cele doua zile, cate una pentru fiecare canal de marketing, includ sesiuni de training interactiv prin care companiile pot aprofunda o serie de strategii, de la cresterea numarului de abonati la newsletter la atragerea mai multor vanzari prin AdWords la costuri reduse.

Email marketing &AdWords Academy va prezenta si rezultatele ultimelor studii privind cele mai eficiente tactici de promovare online, alaturi de exemple de strategii cu rezultate dovedite. Participantii vor avea si ocazia de a interactiona la sesiunile de coaching one-to-one pentru a gasi solutii la cele mai frecvente probleme cu care se confrunta.

Evenimentul beneficiaza de notorietatea a doi dintre cei mai apreciati specialisti in marketing online din Romania care vor dezvalui din cunostintele lor in domeniu.Cristian Ignat, PPC Marketing Manager la 2Parale, cu o experienta de peste 7 ani in Google AdWords si Andrei Georgescu, fondator al White Image-Loyalty Solutions, cu mai bine de 10 ani activi in e-mail marketing, vor pregati traininguri intensive, studii de caz si date din research pentru a identifica cele mai eficente solutii de crestere a vanzarilor pentru o companie, indiferent ca este un IMM sau o multinationala.

Evenimentul se adreseaza in special oamenilor de marketing care sunt familiari cu cele doua instrumente de comunicare online si care doresc sa-si optimizeze rezultatele.

Fiecare sesiune de training de anul acesta are un numar limitat de 50 de participanti iar cu oferta VIP Super Early Booking acestia pot beneficia de 90 de Euro reducere daca se inscriu pana pe 25 martie.


Sursa: Comunicate de presa