Allview introduce o tabletă quad-core cu rezoluţie de iPad 4

Allview introduce o tabletă quad-core cu rezoluţie de iPad 4

Allview, după cum a debutat în acest an, va avea un 2013 încărcat. Compania braşoveană face trecerea la ecranul de iPad 4 şi îl livrează pe o tabletă quad-core.

Allview lansează gama de tablete Speed Quad, care vor folosi procesoare cu patru nuclee. Primul produs din serie este Alldro 3 Speed Quad, ce dispune de cea mai mare rezoluţie din lume pentru o tabletă: 2.048x1.536 pixeli (ca pe iPad 4). Sistemul de operare este Android 4.1 Jelly Bean, penultimul lansat de Google.

„Odată cu dezvoltarea noii game de tablete quad core, ţintim către creşterea cotei de piaţă a brandului Allview. Considerăm că noile produse vor fi foarte bine primite de către utilizatori, aceştia având parte de o experienţă mai plăcută şi o performanţă crescută“, a declarat Alin Niscov, manager de vânzări al Allview.

Tableta este întru totul impresionantă, dar trebuie adusă o precizare.
Cea mai mare rezoluţie disponibilă la acest moment este cea de pe Nexus 10. Pe un ecran de 10 inci, Samsung a introdus o rezoluţie de 2.560x1.600 pixeli. Pentru mai mulţi inci, Panasonic propune tableta cu rezoluţie 4K - deocamdată un prototip afirma adevarul.