Reduceri eMAG - Afla detalii.

Reduceri online si noutati din magazinele ce fac reduceriLoading...

iPhone 5 va fi disponibil in peste 50 de tari, din decembrie

iPhone 5 va fi disponibil in peste 50 de tari, din decembrie

Ultimul model de smartphone de la Apple cucereste intreaga lume, ajungand in mai mult de 50 de tari in luna decembrie. Promovarea lui la nivel mondial va creste cu siguranta vanzarile Apple.

In data de 7 decembrie, iPhone 5 va ajunge si pe o piata foarte importanta, cea sud-coreeana. Apple este preocupata in special de lansarea din China, vanzarile in aceasta tara fiind cu adevarat impresionante, scrie inquisitr.com, citat de Ziare.com

Practic, iPhone 5 va fi disponibil pe toate continentele in cursul acestei luni. Compania americana face cu greu fata comenzilor, intarziind uneori livrarile din cauza stocurilor insuficiente.

Lansarea in 50 de tari vine ca o strategie a celor de la Apple, ei marind inclusiv numarul de tablete iPad mini livrate in intreaga lume. Intre timp, zvonurile privind noul model de iPhone sunt tot mai numeroase, avansandu-se ca posibila data de lansare jumatatea anului 2013.

Intre timp, zvonurile privind noul model de iPhone sunt tot mai numeroase, avansandu-se ca posibila data de lansare jumatatea anului 2013.

Sursa: Ziare

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

testDescopera cele mai noi stiri IT&C. Ai la indemana ultimele lansari in domeniul Software si Hardware.
TechMagazine va ofera stiri IT, noutati, oferte, reduceri Black Friday emag si promotii online! Citesti descrieri ale ultimelor gadgeturi lansate.

reduceri online, reduceri emag, Oferte, noutati, reduceri si promotii online - eMag, Libris si alte magazine