Allview lanseaza doua tablete cu procesor Dual-Core: AllDro 3 Speed DUO si AllDro 2 Speed DUO

Allview lanseaza doua tablete cu procesor Dual-Core: AllDro 3 Speed DUO si AllDro 2 Speed DUO

Allview Alldro 2 Speed DUO este echipata cu un procesor Dual-Core Cortex A9, tactat la frecventa de 1,5 GHz, ruleaza sistemul de operare Android 4.0, are un display HD multitouch capacitiv in format 4:3 si difuzoare stereo. Tableta are o grosime de 10 mm si are carcasa din aluminiu.

Allview Alldro 3 Speed DUO este echipat cu acelasi procesor Dual-Core Cortex A9, tactat la 1,5 GHz. Principalul atu al produsului e reprezentat de ecranul capacitiv multitouch IPS HD de 9,7 inci, in format 4:3. Un ecran de tip IPS asigura redarea de imagini clare, vibrante, cu un unghi mare de vizibilitate (aproape 180 de grade). Celelalte dotari sunt similare cu ale tabletei AllDro 2 Speed DUO, cu exceptia memoriei RAM mai generoase, de 1GB, care permite rularea mai fluenta a programelor si deschiderea rapida paginilor de internet.

Alldro 2 Speed DUO si Alldro 3 Speed DUO vin cu Office Suite Viewer preinstalat. Utilizatorii pot, cu ajutorul acestei aplicatii, sa vizualizeze fisiere Word, Excel şi PowerPoint. Ambele tablete beneficiaza de securitatea oferita de antivirusul BitDefender. Varianta preinstalata este cea Premium, valabila 90 zile, cu optiune de prelungire.

Tableta Allview Alldro 3 Speed DUO este disponibila incepand de ieri in magazine si are un pret recomandat de 1.149 de lei. Allview Alldro 2 Speed DUO va fi disponibila in curand.