Puncte forte avast! Free Antivirus 7

Puncte forte avast! Free Antivirus 7

Hybrid Cloud: Bun venit dincolo de nori

Toți utilizatorii avast! 7 au acces direct in cloud pentru a primi aproape în timp real actualizări împotriva celor mai noi viruși. De-a lungul zilei, AVAST trimite către utilizatori toate informațiile necesare, protejându-i astfel de cele mai noi amenințări. Acest flux de informații suplimentează actualizările obișnuite, reducând şi mai mult riscul infectării cu virușii foarte noi.

FileRep: atent cu toata lumea, agresiv cu cine trebuie

Noul FileRep este opțiunea cu ajutorul căreia se sortează foarte rapid fișierele noi, potențial periculoase, de fișierele sigure. Având deja în spate sute de milioane de executabile în baza de date situată în cloud, scopul FileRep este de a categoriza rapid şi corect toate fișierele existente online. Bazat pe CommunityIQ, aceste informații ajută avast! să decidă ce fișiere îndoielnice e nevoie să fie izolate în AutoSandbox.

Remote Assistance: E ușor sa-ţi ajuți prietenii

Remote Assistance permite celui care de obicei este sunat când apare o problemă să rezolve totul de la distanţă. Două calculatoare care rulează avast! 7 se pot conecta securizat, permițându-i unuia dintre cei doi utilizatori să preia controlul asupra calculatorului aflat la distanţă şi să rezolve orice problemă este necesar. Şi asta nu cere instalarea unui alt program de asistenţă de la distanţă, iar conexiunea e sigură şi securizată chiar de către AVAST.

my.avast: Siguranță mai mare acasă cu contul avast!

E suficient ca un singur utilizator casnic să creeze un cont cu ajutorul căruia să administreze toate nevoile de siguranța ale familiei sale. Un cont avast! permite titularului să vadă pentru fiecare calculator din rețeaua proprie statusul operațional, gradul de protecție şi alte detalii importante.

WebRep: Mai multa încredere, mai puțin phishing

Noua versiune îmbunătățita a pluginul de browser WebRep face posibilă depistarea cu ușurința a paginilor de internet periculoase. Datele din Virus Lab sunt coroborate cu voturile de încredere sau neîncredere referitoare la autenticitate - oferite chiar de către utilizatori. În plus, pe lângă detectarea acestor tentative de tip phishing, WebRep poate identifica deasemenea certificate SSL false şi paginile care încearcă să fure datele de logare ale utilizatorilor pe diverse site-uri.

Faci orice vrei, dar în AVAST Sandbox

În Sandbox sunt izolate fișierele cu potențial distructiv. Acum, la fel ca in versiunile premium, utilizatorii avast! 7 se pot bucura şi de o opțiune de virtualizare. Cu un singur click, utilizatorul işi poate izola browserul de internet(poarta de intrare des folosita de viruși) de restul computerului. Fișierele suspecte sunt plasate automat în Sandbox, în afara cazului în care utilizatorul decide că nu este cazul.

Sursa: Comunicate de presa