Oferte noi la laptopuri Apple in Romania

Noua generatie de laptopuri Apple acum in Romania

De curand Apple a scos pe piata o noua generatie de laptopuri din gama MacBook , care, pe langa procesoare mai puternice, placa grafica performanta si alte imbunatatiri la baterie, a introdus noua tehnologie Thunderbolt. Prin aceasta tehnologie, Intel incearca sa aduca un inlocuitor pentru USB, SATA, FireWire si PCI Express, totul inglobat intr-un singur port unic. Aceasta poate transfera date cu o viteza foarte mare si poate afisa continut HD, utilizand un singur cablu. Functionand la 10Gbps, Thunderbolt poate transfera un intreg film HD in mai putin de 30 de secunde.

Noul MacBook Air este disponibil in modele de 11 si 13 inchi si beneficiaza de stocare flash, mai exact, fiabilitate, viteza si eficienta, acestea fiind dotate cu un procesor grafic NVIDIA GeForce 320M.De acum, navigarea pe internet, editarea de fotografii sau vizionarea de videoclipuri nu mai reprezinte o problema in ceea ce priveste bateria, deoarece pentru modelul de 11 inchi obti 5 ore de viata a bateriei cu o singura incarcare, iar cu modelul de 13 inchi te bucuri de 7 ore de utilizare continua.

MacBook iti perimite sa te deplasezi oriunde, oricand, sa fii la curent cu evenimentele sau chiar sa postezi ceva pe blog, fiind echipat cu 802.11n Wi-Fi si Bluetooh 2.1 + EDR. Conectivitatea wireless iti permite chiar si sa tiparesti documente descarcate de pe internet si nu numai.Modelul MacBook Air de 11 inchi are un ecran widscreen de 16:9 si o rezolutie mai mare decat a unui notebook simplu de 13 inchi.MacBook Air beneficiaza de camera FaceTime, una din optiunile mult visate de toata lumea, dar si de Voice Over. Printr-o simpla atingere ii poti vedea pe cei dragi, indiferent in ce colt al lumii te-ai afla. Ca si dimensiune, aceasta camera este foarte mica, insa este extrem de capabila. Cu aceasta aplicatie, vei putea efectua apeluri FaceTime prin Wi-Fi catre orice detinator de Mac, iPhone 4 sau iPod touch nou.MacBook Air ofera un sunet stereo complet, datorita difuzoarelor de tip stanga si dreapta, pentru proiectarea sunetului prin tastaturaCreat dintr-un bloc solid de aluminiu, MacBook Air este extrem de usor, subtire, ergonomic si rezistent, fiind combinatia ideala dintre forma si functionalitate.

In ceea ce priveste trackpad-ul multi-touch, acesta este confectionat din sticla, este fin si spatios si se lucreaza foarte usor. Beneficiaza de functii precum derularea cu doua degete in orice directie: vertical, orizontal si diagonal, apropiere sau departare, functie care te ajuta sa micsorezi sau sa maresti o fotografie sau poti chiar sa rotesti o fotografie cu ajutorul a doar doua degete. De asemenea, daca atingi suprafata Multi-Touch inspre stanga si dreapta poti naviga inainte si inapoi.Fiind comparat cu un PC normal, MacBook Air ramane pe primul loc datorita celui mai avansat sistem de operare din lume, dispune de un software performant, este proiectat cu grija pentru mediu, ruleaza cu Office si permite descarcarea fisierelor PC, este disponibil cu diverse dispozitive, cum ar fi imprimanta, aparat foto, beneficiaza de tehnologii avansate la discretie, ruleaza Windows si aplicatii Windows, iar un avantaj important este faptul ca MacBook Air nu ia virusi PC, fiind imun la virusii care afecteaza computerele cu Windows.

Quickmobile este primul magazin online din Romania care are pe stoc laptopurile din noua generatie Apple. Comenzile se pot face online sau telefonic, magazinul oferind preturi accesibile acestor produse.

Comunicat de presa