avast! Antivirus 6.0 - cel mai bun antivirus ?

Protectie completa cu noul avast! Antivirus 6.0 – combinatia perfecta dintre ultimele tehnologii de securitate si suportul celei mai mari comunitati de utilizatori

avast! Internet Security
Avast! 6.0. este special conceput pentru a detecta rapid cele mai noi amenintari si vine in sprijinul utilizatorilor cu o multime de facilitati noi integrate complet in modul de functionare al antivirusului astfel incat sa ofere un plus de securitate.

Pe langa aceste avantaje, s-a redus cu 20% dimensiunea pachetului de instalare pentru toate cele trei versiuni – avast! Free Antivirus, avast! Pro Antivirus si avast! Internet Security.

“Cu noul avast! 6.0, am adaugat unuia dintre cele mai bune produse existente deja pe piata – atat in varianta gratuita cat si in variantele premium – multiple functionalitati reunite intr-un produs accesibil si usor de folosit.

Acesta este un pas inainte in strategia noastra de a introduce cat mai multe facilitati de protectie in avast! Free Antivirus”, mentioneaza Vince Steckler, CEO AVAST Software.

Programul antivirus poate fi download-at de pe website-ul avast.