Reduceri eMAG - Afla detalii.

Reduceri online si noutati din magazinele ce fac reduceriLoading...

avast! Antivirus 6.0 - cel mai bun antivirus ?

Protectie completa cu noul avast! Antivirus 6.0 – combinatia perfecta dintre ultimele tehnologii de securitate si suportul celei mai mari comunitati de utilizatori

avast! Internet Security
Avast! 6.0. este special conceput pentru a detecta rapid cele mai noi amenintari si vine in sprijinul utilizatorilor cu o multime de facilitati noi integrate complet in modul de functionare al antivirusului astfel incat sa ofere un plus de securitate.

Pe langa aceste avantaje, s-a redus cu 20% dimensiunea pachetului de instalare pentru toate cele trei versiuni – avast! Free Antivirus, avast! Pro Antivirus si avast! Internet Security.

“Cu noul avast! 6.0, am adaugat unuia dintre cele mai bune produse existente deja pe piata – atat in varianta gratuita cat si in variantele premium – multiple functionalitati reunite intr-un produs accesibil si usor de folosit.

Acesta este un pas inainte in strategia noastra de a introduce cat mai multe facilitati de protectie in avast! Free Antivirus”, mentioneaza Vince Steckler, CEO AVAST Software.

Programul antivirus poate fi download-at de pe website-ul avast.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

testDescopera cele mai noi stiri IT&C. Ai la indemana ultimele lansari in domeniul Software si Hardware.
TechMagazine va ofera stiri IT, noutati, oferte, reduceri Black Friday emag si promotii online! Citesti descrieri ale ultimelor gadgeturi lansate.

reduceri online, reduceri emag, Oferte, noutati, reduceri si promotii online - eMag, Libris si alte magazine