PretScurtari.ro primul portal de oferte speciale împărţite zonal

S-a lansat www.pretscurtari.ro, primul portal de oferte speciale bazat pe opt in geotargeted marketing.

Portalul conţine promoţii care sunt împărţite din punct de vedere geografic, pe zone de interes pentru vizitatori. PretScurtari.ro este un website cu oferte de servicii şi produse, care se găsesc în apropierea casei sau a locului de muncă.

Pictas Online, agenţia specializată în User Interface şi User Experience, lansează produsul www.pretscurtari.ro, un website care respectă regulile de usability, cu o structură organizată, uşor de parcurs şi la îndemâna utilizatorilor.

PretScurtari.ro se adreseză unui public larg de vizitatori şi prezintă promoţii şi noutăţi din toate zonele Bucureştiului, precum şi din ţară. Pentru a putea beneficia de ofertele zilnice ale companiilor, userii trebuie doar să-şi creeze un cont de abonat.

Website-ul se adresează totodată şi companiilor cărora le-a fost pus la dispoziţie un sistem facil pentru a-şi înscrie şi promova ofertele. PretScurtari.ro este un serviciu uşor de folosit, procesul de realizare a unei campanii de email marketing, sms sau direct mailing este automatizat şi nu este nevoie de asistenţă, ci doar de un cont de persoană juridică.

După înregistrare, în momentul accesării contului pot fi urmaţi cu uşurinţă paşii pentru crearea newsletterului. Clienţii îşi pot comanda şi realiza campania, îşi pot selecta singuri publicul ţintă în funcţie de criterii bine definite, pot urmării derularea campaniei pas cu pas şi pot plăti campania online.

“PretScurtari.ro reprezintă un proiect de succes pentru piaţa românească actuală, în contextul în care oferă atât companiilor, cât şi clienţiilor un serviciu de calitate, util, la îndemână şi avantajos. Beneficiile pe care le oferă serviciul au un dublu rol: companiile vor să vândă, iar clienţii vor să aleagă soluţia cea mai bună pentru cumpărături. Faptul că într-un singur portal se regăsesc promoţii atractive din toate zonele Bucureştiului şi din ţară, reprezintă un plus pentru persoanele care doresc să aleagă un serviciu sau produs în apropiere de casa sau locul de muncă.”, a declarat Adela Szatvanyi, Product Manager PretScurtari.ro.

Obiectivul principal al portalului este de a prezenta o gamă cât mai largă de companii care vin în întâmpinarea clienţiilor cu discounturi avantajoase. De asemenea, pentru a oferi noi surprize vizitatorilor, www.pretscurtari.ro în parteneriat cu diverse companii lansează şi concursuri tematice, cu premii lunare.