Magazin Licitatii Online | GOdeal > 24 x 7 Licitatii Online Gratuite

GOdeal > 24 x 7 Licitatii Online Gratuite! Un mod placut si usor de a cumpara sau vinde produse si servicii la cele mai mici preturi! Cine suntem? La inceputul acestui an, bazandu-ne pe experienta noastra si pe colaboararea cu doua firme de renume, una din Romania - eNovator Data si cealalta din SUA - Cat Creatives, am inceput proiectul GOdeal – Magazin Licitatii Online si avem incredere ca nivelul serviciilor si tehnologiile folosite ne vor permite sa ne atingem scopurile.

Cu ce ne ocupam? In acest moment activitatea principala a firmei este comertul online prin intermediul site-ului de licitatii GOdeal. Felul in care se desfasoara o licitatie online pe GOdeal difera destul de mult de licitatiile traditionale.

Pe GOdeal sunt postate zilnic la licitatie, si deci se vand/cumpara, foarte multe articole noi sau folosite cum ar fi: obiecte pentru colectionari, decoratiuni, aparate electrocasnice, electronice, scule si unelte, mobila, autoturisme si piese de schimb, ceasuri si bijuterii, imbracaminte si accesorii, CD-uri cu muzica sau software, carti si multe, multe altele.

In general se pot posta la licitatie orice fel de obiecte, cu conditia sa nu fie ilegale (cum ar fi droguri, marfa de contrabanda, bani falsi s.a.m.d.) si sa nu contravina regulilor interne stabilite de GOdeal (vezi Termeni & Conditii).

Vanzatorul este intotdeauna obligat sa livreze un articol care corespunde descrierii facute de el insusi (si raspunde pentru corectitudinea descrierii articolului).

De asemenea, se pot cumpara si servicii prin sistemul de licitatii inverse.
Cumparatorul are o uriasa oferta de a alege bunuri noi sau folosite, impartite pe categorii. Intotdeauna puteti gasi ce va intereseaza si cumpara in siguranta pe GOdeal.

Ce ne propunem?
Echipa noastra, constituita din cei mai buni profesionisti, este cheia succesului GOdeal. In perioada urmatoare ne propunem sa cream cu ajutorul dumneavoastra cel mai complet site de licitatii online din Romania.