Portalul Orange pe mobil adaptat pentru iPhone şi aplicaţii dedicate

Orange îmbunătăţeşte experienţa de utilizare a produselor şi serviciilor existente şi le adaptează pentru utilizatorii de iPhone.

Aceştia au acces uşor la informaţii şi un conţinut bogat prin varianta optimizată a Portalului Orange pe mobil şi prin aplicaţii dedicate pentru iPhone, concepute special de Orange in jurul serviciilor sale.

Portalul Orange pe mobil există şi într-o versiune optimizată pentru iPhone, la adresa m.orange.ro. Prin intermediul acestuia, clienţii care deţin smartphone-ul pot urmări emisiunile preferate, difuzate la 12 posturi de televiziune, precum Antena 3, Cartoon Network, MTV Music, Realitatea TV sau la 6 posturi naţionale de radio, dintre care Pro FM şi Radio Guerilla.

Totodată, ei au acces la informaţii, precum ştiri, meteo, sau horoscop şi îşi pot personaliza telefonul cu tonuri de aşteptare.

TV live de la Orange, cea mai nouă aplicaţie dezvoltată de operator este disponibilă în exclusivitate clienţilor săi. Aceasta oferă un acces optimizat la conţinutul video din Portalul Orange pe mobil pentru iPhone.

Folosind funcţia “previzualizare“, aceştia pot vedea toate posturile TV în timpul streaming-ului, pot schimba foarte uşor canalele fără a întrerupe sesiunea în direct, iar în secţiunea “program TV live“, utilizatorii îşi pot alege cu uşurinţă emisiunea din programul TV al zilei.

Promoţional, până la 31.01.2011 accesul la cele 12 posturi TV din aplicaţie este gratuit. TV live se descarcă fără costuri din App Store, iar traficul de date se tarifează în funcţie de planul tarifar ales. Pentru mai multe detalii, puteţi vizita site-ul www.orange.ro/aplicatii-iphone/tv-live/

În curând, se va lansa Contul tău Orange cu ajutorul căruia se pot afla informaţii despre consum, factură, tipul de abonament sau opţiunile activate.

Aplicaţia va avea şi o secţiune de asistenţă, unde vor fi disponibile detalii cu privire la modul de utilizare a unui abonament sau a unei cartele Orange PrePay.

Orange a lansat în luna august 2010 aplicaţia gratuită Orange film, care a înregistrat până acum aproximativ 8400 de descărcări. Astfel, clienţii pot solicita în fiecare miercuri 2 bilete la cinema la preţ de 1. Tot aici se găsesc detalii despre cele mai noi filme sau programul cinematografelor, trailere şi review-uri.

„Ca urmare a succesului înregistrat cu aplicaţia Orange film pentru iPhone, ne-am propus să oferim utilizatorilor acestui tip de telefon şi alte aplicaţii.

Ne concentram şi investim resurse importante pentru a îmbunătăţi în permanenţă experienţa clienţilor de utilizare a produselor şi serviciilor; de aceea am şi adaptat Portalul Orange pentru utilizatorii de iPhone.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer Orange România.

Sursa: Comunicate de presa