Noutati despre prichindelulmeu.ro

Pictas Online, agenţia specializată în User Interface şi User Experience, a relansat www.prichindelulmeu.ro. Portalul beneficiază de un design nou, în concordanţă cu interesele utilizatorilor, respectând regulile de usability.

PrichindelulMeu.ro este dedicat părinţilor şi copiilor, conţine informaţii constant actualizate şi concursuri tematice în jurul cărora a fost creată o comunitate de mamici. Relansarea www.prichindelulmeu.ro reprezintă o muncă de echipă susţinută, un portal cu o structură îmbunătăţită şi concursuri noi, realizată de-alungul unui an de la preluarea website-ului de către Pictas.

PrichindelulMeu.ro are peste 20.000 de useri activi şi este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 0-12 ani. Website-ul se adresează în egală măsură şi părinţilor, care îl vizitează cu scopul de a se informa, participă la concursuri, dar şi pentru achiziţionarea produselor din magazinul online.

Odată cu relansarea portalului, au avut loc modificări şi asupra magazinului online pentru copii, care a căpătat şi el un nou design şi oferă clienţilor o modalitate mai uşoară de a plasa o comandă şi de a-şi găsi produsele dorite.

Relansarea a avut loc în contextul în care piaţa online este în continuă mişcare şi schimbare, iar adaptarea designului la noile tendinţe ale anului 2010 vine ca o completare pentru conţinutul oferit.

Astfel, a fost redefinită structura, au fost lansate noi concursuri şi s-a pus accentul pe îmbunătăţirea din punct de vedere al funcţionalităţii pentru utilizatori.

Userii au posibilitatea de a-şi încărca singuri fotografiile şi posta comentariile în cadrul paginilor, au acces la galeriile foto şi la cele video nou lansate. De asemenea, pe lângă concursurile deja consacrate au fost lansate noi concursuri şi urmează ca portalul să aduca surprize unice pentru vizitatori.

START DE STAR se adresează copiilor şi părinţilor deopotrivă şi reprezintă un concurs de larg interes care oferă premii şi surprize prichindeilor participanţi. În urma concursului START DE STAR, în cadrul unui eveniment anual, dintre premianţii fiecărei luni este ales Prichindelul Anului. VIDEO STAR este un concurs nou cu premii lunare, în cadrul căruia părinţii pot participa cu filmuleţe ale prichindeilor în funcţie de tematica lunii.

Pentru luna noiembrie tematica este „PRICHI DANSEAZĂ”, iar părinţii sunt invitati să înscrie un filmuleţ care să-l înfăţişeze pe copilul lor dansând. O altă noutate în portal este reprezentată şi de secţiunea PORTAL unde firmele şi magazinele adresate mamelor şi copiilor se pot înscrie pentru expunere.

“În luna noiembrie a acestui an, PrichindelulMeu.ro a împlinit 3 ani de existenţă şi cu această ocazie am dorit să oferim comunităţii un cadou de aniversare – relansarea portalului.

Noua structură şi noile funcţionalităţi ale website-ului au fost create în urma studiului de un an de user experience şi user interface, realizate de Pictas. Concursul START DE STAR, care se desfăşoară cu un mare succes de 3 ani de zile, continuă să ofere multe premii şi surprize participanţilor.

Pe lângă elementele noi, noutăţile sunt reprezentate de posibilitatea de adăugarea comentariilor la fotografii, precum şi crearea unei zone de admin pentru user.

Astfel, utilizatorul poate să-şi creeze profil, galerii foto şi să adauge comentarii. Suntem mândri să ne bucurăm de un portal energic, viu colorat şi plin de veselie, o comunitate în cadrul căreia invitam să se alăture cât mai mulţi utilizatori şi prieteni. ”, a declarat Dana Niţu, Product Manager PrichindelulMeu.ro.

Pentru luniile următoare sunt pregătite noi rubrici şi concursuri pentru utilizatori, care urmează să fie lansate în cadrul PrichindelulMeu.ro

PrichindelulMeu.ro este un portal dedicate părinţilor şi copiilor cu informaţii utile, concursuri tematice, detalii despre servicii şi produse, magazine online, numere de telefon şi persoane de contact, o mare comunitate de părinţi, bunici şi copii.

PrichindelulMeu.ro aduce un concurs foto lunar START DE STAR care transformă prichindeii în micuţe STARURI şi devin vedetele unor şedinţe foto personalizate.

Şi ca o noutate în cadrul portalului a fost lansat concursul VIDEO STAR care conţine expunerea unor filmuleţe video cu copii în ipostaze inedited alese lunar.
Pentru mai multe detalii legate de PrichindelulMeu vă rugăm accesaţi www.prichindelulmeu.ro