Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Evotek Networks lanseaza promotia “Audit de Retea Gratuit” prin care orice companie are posibilitatea de a-si cunoaste problemele infrastucturii IT, fara niciun cost. Auditul de retea gratuit ofera firmelor solutii la problemele de retea existente si dezvaluie potentialul de dezvoltare al afacerilor, fara nicio obligatie de colaborare.

Audit de Retea Gratuit Evotek Networks

Auditul de retea Gratuit de la Evotek Networks va identifica problemele retelei companiei, construind solutii pentru a le elimina. Echipa noastra nu se va opri doar la solutionarea problemelor, ci va identifica in acelasi timp potentialul de dezvoltare al organizatiei auditate si va propune modalitati de dezvoltare a infrastucturii. Companiile obtin astfel o analiza detaliata, realizata si documentata de specialistii nostri.

Cele mai periculoase probleme

Problemele IT invizibile sunt cele mai periculoase pentru companii: ele nu pot fi identificate, cauzele lor sunt necunoscute si astfel firmele nu stiu sa se protejeze impotriva lor. Pentru ca nu detin instrumentele de protectie impotriva acestor posibile probleme, rezultatele pot fi dezastruoase pentru productivitatea organizatiei: de la pierderea de date vitale si raspandirea informatiilor confidentiale, pana la intarzierea procesului de munca si colaborarea greoaie intre angajati.

Pentru a obtine auditul gratuit

Pentru a obtine auditul de retea gratuit, fara nicio obligatie ulterioara, contactati-ne prin e-mail la audit@evotek.ro sau la numarul de telefon 0371 128 018. Echipa Evotek Networks se va deplasa la sediul companiei dumneavoastra pentru a analiza infrastuctura IT si a elabora apoi un raport detaliat, propunand solutii pentru utilizarea inteligenta a tehnologiei.

Evotek Networks

Evotek Networks isi propune implementarea tehnologiei inteligente in randul companiilor, urmarind evolutia de la Tehnologia Informatiei la Tehnologia Inteligentei. Echipa Evotek Networks ofera companiilor de orice marime instrumente IT de crestere a productivitatii si a eficientei prin solutii pesonalizate si adaptate nevoilor oricarei afaceri. Solutiile Evotek Networks sunt bazate pe ultimele tehnologii din domeniul IT si sunt sustinute de parteneriate stabile cu furnizori de renume mondial.