RENLOCK - cel mai bun dezvoltator de site-uri de comert electronic din Romania

RENLOCK SOFTWARE este liderul incontestabil in comertul electronic in Romania. Pozitia este certificata de cea mai importanta competitie din Romania GPEC.


RIBECS reprezinta cea mai performanta platforma de eCommerce ce ofera clientilor sai o experienta unica in activitatea specifica unui business online de eCommerce.

GPEC 2010 a decernat companiei Renlock 6 trofee pentru experienta profesionala extraordinara relevata de site-urile testate:

Locul 1 in categoria : Cel mai bun site de e-commerce dedicat articolelor pentru bebelusi
Locul 1 in categoria: Cel mai bun site de e-commerce cu traditie
Locul 1 in categoria : User Choice
Locul 2 in categoria : Cel mai bun site de e-commerce dedicat articolelor pentru copii
Locul 2 in categoria: Magazinul Anului
Locul 3 in categoria: Cel mai bun Start-Up

'Sunt foarte multumit de rezultatele obtinute de site-urile dezvoltate de Renlock. Este o dovada clara a valorii platformei Ribecs, o platforma dezvoltata independent de la zero.

Este o satisfactie extraordinara sa vezi incununati de succes ani de munca zilnica in numele comertului electronic in Romania. Ribecs e mai mult decat orice, un adevarat business la pachet.

Cel mai multumit sunt de Locul 1 in categoria User Choice deoarece este o pozitie obtinuta in urma testarii efective de catre client - si nu orice client - GPEC, probabil cel mai exigent client de on-line din Romania.

Daca clientii sunt multumiti - business-ul e un succes' a declarat Adrian Satmarel - Executive Manager

Fondata in 2006, Renlock Software este o companie multinationala axata pe furnizarea de consultanta si produse in domeniul eCommerce pentru firmele mici si mijlocii care doresc sa faca pasul spre piata online.

Cu birouri in Anglia si Romania, Renlock Software este o companie cu o experienta vasta in domeniul eCommerce, care ofera o solutie de management al afacerii in care sunt inglobate numeroase functionalitati fundamentale si necesare in domeniul afacerilor electronice din zilele noastre.