GENESYS Systems a lansat noua secţiune de aplicaţii Software a site-ului www.genesys4s.ro

GENESYS Systems, furnizor de aplicaţii de business, a lansat în luna septembrie noua secţiune de aplicaţii software a site-ului companiei.


Noua secţiune este un canal eficient de comunicare online cu publicul interesat de activitatea companiei şi în special de aplicaţiile software din portofoliu. Ne adresăm prin informaţiile de pe site atât jurnaliştilor, furnizorilor şi partenerilor de business cât şi clienţilor actuali sau potenţiali ai companiei.

Decizia de relansare a secţiunii Software a pornit atât de la necesitatea de dezvoltare a conţinutului, ca urmare a adăugării în portofoliu a direcţiei Information Management (soluţii business intelligence, portal şi colaborare şi document management) cât şi de la necesitatea de a creşte interactivitatea site-ului, pentru a realiza astfel o platformă online prietenoasă şi dinamică, în care vizitatorii să poată regăsi uşor, în mod cursiv şi rapid, informaţiile de care au nevoie.

Structura site-ului este orientată pe cele 4 direcţii de business principale ale diviziei de Aplicaţii Software: Microsoft Dynamics CRM, Suita de aplicaţii proprii GESY-PRO, Information Management şi Custom Software Development.

In cadrul secţiunilor dedicate fiecărei direcţii de business sunt informaţii generale despre soluţii, verticalele de activitate în care pot fi utilizate, beneficiile principale pe care aceste soluţii software le aduc în organizaţii precum şi detalii despre implementarea efectivă (modalităţi de licenţiere, durată, costuri).

„Lansarea noii secţiuni Software este încă o dovadă a focusului pe care GENESYS Systems il are în zona aplicaţiilor software de business, reflectând cu acurateţe orientarea actuală a Business Unit-ului de Aplicaţii (înfiinţat în ianuarie 2010).

In anul 2010 ne-am canalizat eforturile spre diversificarea portofoliului prin adăugarea de soluţii de tip Business Intelligence, Document Management şi Portal, spre câştigarea de noi clienţi şi competenţe în zona soluţiilor de tip Customer Relationship Management, Collection si Web Content Management System, elemente care ne-au adus în primul semestru al anului o dublare a cifrei de afaceri faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.” a declarat Andreea Mărăşescu, Director Executiv GENESYS Systems.

Câteva dintre noutăţile pe care le oferă secţiunea Software sunt pagina de oferte speciale – în prezent dedicată soluţei Microsoft Dynamics CRM -, campaniile prin care vizitatorii site-ului pot testa gratuit atât suita de aplicaţii GESY-PRO cât şi plaftorma Microsoft Dynamics CRM, formularele care permit calculul costului implementării unei soluţii CRM, secţunea dedicată proiectelor de succes, precum şi o serie de whitepapers pe care echipa GENESYS Systems le pune la dispoziţia tuturor celor interesaţi să optimizeze activitatea şi să minimizeze costurile din organizaţie.

Informaţiile generale despre compania GENESYS Systems (istoric, activitate, portofoliu de soluţii şi servicii, centru de presă, cariere, catalog online, coordonate de contact) pot fi consultate în continuare în secţiunile dedicate ale site-ului principal.