WEBIT cauta Cei mai influenti oameni de online din Centrul si Estul Europei. Romania este invitata sa se alature proiectului

Romania ocupa locul 8 in clasament la 8 zile de la inceperea proiectului


Board-ul onorific al ambasadorilor Webit a lansat proiectul Cei mai influenti oameni de online din Centrul si Estul Europei. Intre tarile invitate sa participe la actiune se afla si Romania.

Proiectul face parte din misiunea Webit de a dezvolta industria digitala in regiune si este concentrat in jurul editiei de anul acesta al celui mai frecventat eveniment est-european adresat industriei de specialitate si organizat in Bulgaria.

Webit va promova Cei mai influenti oameni de online din fiecare tara inscrisa in competitie, proiectul fiind dedicat tuturor celor implicati in industria de digital din regiune.

Dupa completarea unui formular online, toti cei inscrisi pot incepe sa-si exercite si sa-si masoare influenta atat la nivelul tarii din care provin, cat si la nivel central si est-european.

Influenta nu se refera doar la numarul de prieteni pe care ii avem pe Facebook, la cei care ne urmaresc pe Twitter, la contatele de pe LinkedIn sau la abonatii blogului nostru. Influenta trece dincolo de cifre si implica motivarea oamenilor de a adopta comportamentul vizat, a spus Plamen Russev Chairman al Board-ului e-Academy si Webit Honorary Ambassador, organizator al evenimentului si membrul care a venit cu ideea proiectului.

Un preot bun poate influenta 50% dintre oamenii sositi la slujba de duminica pentru a face o donatie, cei mai iscusiti dintre muzicienii strazii pot determina 10% dintre oamenii care le urmaresc spectacolul sa le ofere un euro in palarie, in timp ce practicienii marketingului direct sunt fericiti cand obtin o rata de conversie de 2%.

Proiectul Webit ”Cei mai influenti oameni de online” este in cautarea acelora dintre voi care isi pot converti cititorii, prietenii, contactele intr-un scor de influenta si, mai ales, ii vor motiva actioneze dincolo de un simplu click, a mai adaugat Plamen Russev.

Pentru a se numara printre castigatori, participantii proiectului Cei mai influenti oameni de online din Centrul si Estul Europei trebuie doar sa ia parte la conversatiile online zilnice, acestia nu vor fi supusi la probe suplimentare.

Proiectul a fost lansat pe 18 august si se va incheia pe 18 octombrie 2010, ora 10:00 AM GMT (01:00 PM ora Romaniei).

Primii 5 cei mai influenti oameni din fiecare tara, respectiv cei mai influenti dintre cei calificati la nivel central si est-european vor fi promovati international de organizatorii Webit.

Astfel, castigatorii vor fi anuntati intr-o ceremonie speciala in fata a 6000 de profesionisti, in cadrul celui mai mare si frecventat eveniment de digital din regiune – Webit Expo & Conferences 2010, la Sofia, in Bulgaria, pe 27 Octombrie.

De asemenea, fotografiile castigatorilor vor fi incluse in cataloagele Webit Expo si distribuite la 20.000 de specialisti, in timp ce profilele acestora vor fi facute cunoscute in Europa Centrala si de Est, si oriunde in lume.

Cei interesati pot incepe sa-si exercite influenta online accesand pagina Influence.Webitexpo.com.

Webit Expo & Conferences 2010 este cel mai mare si frecventat eveniment din Europa Centrala si de Est, organizat in Bulgaria si adresat industriei digitale, precum si cel mai important forum educational de specialitate din Europa.

Anul acesta, intre speakerii Webit se numara profesionisti de cel mai inalt nivel si executivi din companii internationale de top, precum Vice president al Facebook, Vice president al BBC Worldwide, executivi de la eBay, Yahoo!, Ericsson, Ogilvy, Grey, Microsoft si din alte 70 de companii mondiale importante.

Cei care doresc sa-si rezerve un loc la Webit au la dispozitie in pagina de inregistrare pachetul complet al celor 3 zile de eveniment, echivalent cu 350 de euro. Mai mult, acestia se pot inscrie si separat, la anumite panel-uri care ii intereseaza, preturile variind intre 0 si 30 de euro per panel.

Astfel, participantii isi pot rezerva un loc la e-Commerce Masterclass a lui Martin Newman si/sau la SEO and Social Media Masterclass sustinuta de Rand Fishkin.

Accesul in cadrul expozitiilor este gratuit, dar este conditionat de inscrierea la Webit. Programul integral al evenimentului poate fi vizualizat aici, iar lista speakerilor confirmati pana in acest moment aici.

Comunicat oferit de F5 Media | Realitatea Catavencu