Bionyk - retea sociala romana

Bionyk Network lansează în premieră cea mai interactivă rețea socială autohtonă, ca alternativă la ceea ce numim fenomenul de social network .


Site-urile de socializare au luat amploare, fiind considerate o necesitate nu atât de mult din punct de vedere distractiv cât și al posibilităților pe care le oferă.

Bionyk reprezintă cel mai modern instrument pentru a comunica și este dedicat utilizatorilor înregistrați care au posibilitatea să își găsescă prieteni vechi sau să creeze conexiuni noi cu alți utilizatori din toată lumea.

Platforma a fost dezvoltată in-house de către echipa Bionyk Network și permite utilizatorilor să-si creeze un profil, să publice fotografii, pot scrie pe blog pot încărca fișiere video preferate, comenta sau vota fișierele adăugate de prietenii lor sau cunoaște noi membri cu interese comune.

Ca urmare, ne-am focusat pe simplitate și rapiditate. Am simplificat platforma pentru a oferi utilizatorilor cel mai scurt drum posibil între momentul în care se înscriu și momentul în care au un profil, grup sau orice tip de conținut și pot interactiona cu prietenii lor sau cu toată comunitatea.

În general rețelele de socializare sunt diferite și similare în multe feluri la fel cum sunt și utilizatorii acestor site-uri, fiecare poate alege în funcție de preferințele și nevoile pe care le au iar aceste platforme online le oferă.

Dacă celelate rețele sociale se focusează în special pe mesagerie, update-urile profilelor, în jurul evenimentelor sau interesele și pasinile utilizatorilor, noi am optat pentru o fuziune între toate aceste facilităti.

Bionyk Network are ca domeniu de activitate dezvoltarea segmentului de nisa reprezentat de social networking .

Comunicat de presa