ViewNX 2: software gratuit de editare a imaginilor si filmelor realizate cu Nikon

SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, are placerea de a anunta lansarea noului software gratuit Nikon de editare a imaginilor si filmelor, ViewNX 2.


Construit pe baza cunoscutului software ViewNX, ViewNX 2 ofera, pe langa importul si vizualizarea imaginilor, si posibilitatea realizarii celor mai uzuale editari de imagine, precum ajustarea dimensiunii, a nivelelor de luminozitate si contrast, crop, precum si functii de procesare a fisierelor RAW.

Intre functiile mai complexe de editare a imaginilor trebuie amintite functiile de reducere a ochilor rosii, corectarea aberatiilor cromatice laterale, optiuni de ajustare a balansului de alb sau a compensarii expunerii.

In plus fata de predecesorul sau, ViewNX 2 ofera o gama de functii dedicate editarii filmelor realizate cu aparatele foto DSLR si compacte Nikon.

Cu ajutorul software-ului ViewNX 2 utilizatorii pot realiza propriile colaje de filme, taind sau alipind fisiere D-movie si aplicand o larga varietate de efecte de tranzitie.

De asemenea, alaturi de fisiere film, in colaje se pot introduce si imagini statice sau fisiere audio.

Interfata programului a fost redesenata pentru o eficienta maxima.

Noua grafica si design-ul intuitiv inlesnesc accesul la functii.
A fost adaugata o functie GeoTag care sa permita utilizatorilor sa vada unde au fost realizate imaginile pe o harta. Pentru a face vizualizarea si editarea mai usor de utilizat, culoarea de fundal poate fi modificata in functie de luminozitatea imaginilor.

Imbunatatirile aduse software-lui ViewNX au fost realizate in urma feed-back-ului oferit de catre utilizatorii programului din intraga lume.

Comunicate de presa