Școala de vară "Informatica la Castel" Arad

Eşti pasionat de Linux? Eşti dornic de o întrecere informatică? Eşti interesat de programele open-source?

Vrei să-ţi spui părerea despre cum ar trebui folosit calculatorul în şcoală, încerci să-ţi imaginezi cum va arăta lumea peste 20 de ani, te pasionează fotografia digitală şi tehnologiile Web? Îţi plac ieşirile în aer liber?


De ce "Informatica la Castel"?
În cadrul acestei manifestări vor fi prezentate lucrările celei de-a VII-a ediții a Simpozionului de e-learning "Linux și medii virtuale de instruire", vor avea loc numeroase concursuri, cum ar fi cel de informatica ProInfo, de creație artistica și multe alte surprize.

Vor fi prezentări şi mese rotunde referitoare la open-source şi e-learning. Ieşirile şi mesele în aer liber vor crea o atmosferă plăcută şi prietenească.

Unde? La castelul Macea, la 20 Km de Arad.
Când? Între 06 şi 11 Septembrie 2010.
Cine? La Macea vor veni pasionaţi de Linux, elevi şi studenţi dornici de întreceri informatice, profesori de specialitate.

Te aşteptăm să te înscrii până la data de 20 Iulie 2010 pentru concursul ProInfo și până la data de 10 Iulie 2010 pentru seminarul LVLE.

Trimiterea lucrărilor și a proiectelor se va face la termenul stabilit în calendar (ProInfo sau LVLE ).

Dacă raspunsul la cel puţin una dintre întrebările de mai sus este DA, atunci "Informatica la Castel" este pentru tine!

Această școală de vară este organizată de Facultatea de Informatică din cadrul Universității de Vest "Vasile Goldiș" din Arad, în colaborare cu Facultatea de Informatică a Universității "Alexandru Ioan Cuza" din Iași și Grupul utilizatorilor de linux din Arad (ARLUG).

Mai multe detalii pe sursa