Total Technologies anunta disponibilitatea noului terminal mobil Motorola ES400

Terminalul mobil Motorola ES400 este cel mai nou asistent digital lansat de producatorul american. Este un echipament de ultima generatie ce permite tranzitia de la angajati informati la oameni de actiune ce pot lua decizii instantaneu pe baza accesului in orice loc la aplicatiile companiei.


Pentru a raspunde cererilor din piata pentru un terminal mobil care sa ofere functionalitate deplina intr-un format compact ultra-portabil, Motorola a dezvoltat asistentul digital ES400. Total Technologies va pune la dispozitie noul echipament impreuna cu intreaga gama de accesorii si servicii (contracte de service extinse) ce-l insotesc incepand cu luna august.

Noul terminal este prevazut cu functii complete pentru achizitia si transmiterea datelor din teren fie ca este vorba despre coduri de bare, fotografii, clipuri video, documente sau semnaturi de primire, prin intermediul camerei digitale integrate cu senzor de 3.2 Megapixeli.

Pentru a elimina limitarile impuse de hardware, noul terminal ES400 a fost construit pe platforma procesorului ARM 11 de 600 Mhz ce acceseaza o memorie de 256MB RAM + 1GB memorie flash.

Un slot de extensie microSD permite cresterea capacitatii de stocare pana la 32 GB mult peste nevoile celor mai pretentioase aplicatii de arhivare a informatiilor.

Transmisia datelor la sediu este asigurata de tehnologia FlexWAN care in premiera pentru industrie permite selectarea printr-un simplu click a standardului de transmisie 3.5G disponibil: GSM-HSPA sau CDMA-EVDO Rev A.

Ecranul a trecut de asemnea printr-un proces de actualizare, producatorul oferind prin tehnologia PenTile de doua ori mai multa luminozitate la jumatate din consumul uzual de energie.

Motorola a decis sa mai adauge doua tehnologii la dotarile lui ES400 ce largesc orizonturile dezvoltatorilor de software cu scopul extinderii aplicatiilor posibile; este vorba despre cititorul biometric pentru amprente si senzorul IST (Interactive Sensor Technology).

Primul poate fi folosit in aplicatii tip “verificarea identitatii” specifice operatiunilor de securitate iar a doua permite rotirea imaginii afisata de ecran impreuna cu o utilizare mai eficienta a bateriei gratie senzorilor integrati.
Toate aceste caracteristici sunt livrate intr-un terminal “semi-rugged” rezistent la cazaturi, sigilat impotriva infiltrarilor de apa si praf conform standardului de protectie IP42.

Mai multe informatii despre Motorola ES400 impreuna cu restul modelelor ce constituie gama de terminale mobile din portofoliul Total Technologies veti afla consultand website-ul www.smartscan.ro si www.totaltech.ro .

TOTAL TECHNOLOGIES este o companie specializata in integrarea echipamentelor pentru tehnologia codurilor de bare si RFID, oferind clientilor solutii complete prin aplicatii integrate de tip Warehouse Management (Gestionarea/Managementul depozitelor), Asset Inventory (Inventarierea mijloacelor fixe), Track & Trace (Urmarirea bunurilor/pachetelor pe intreaga retea de distributie), SFA (automatizarea fortei de vanzari) si CRM, Merchandising, Pre-sales (Pre-vanzare), Price Checking (Verificarea preturilor), Direct Store Delivery (DSD), Parcel Delivery si Automatic Data Collection (AutoID).

TOTAL TECHNOLOGIES este Platinum Partner si Centru de Service Autorizat Intermec in Romania; Partener Motorola si Zebra; Partener Psion si Datamax-O’Neil