Sony Ericsson Xperia™ X10 mini a fost desemnat “European Mobile Phone 2010-2011”

Sony Ericsson Xperia™ X10 mini a fost ales telefonul anului in Europa, la premiile EISA


Sony Ericsson Xperia™ X10 mini s-a remarcat la EISA prin combinatia unica dintre performantele deosebite, forma compacta si dimensiunea redusa!

Sony Ericsson Xperia™ X10 mini a fost desemnat “European Mobile Phone 2010-2011” de catre Asociatia Europeana de Imagine si Sunet (EISA – European Imaging and Sound Association).

Premiul a fost acordat pentru modul inovator in care combina performantele excelente si o serie de aplicatii inteligente, cu designul compact si dimensiunea redusa, comparabila cu a unui card de credit.

Premiile EISA recompenseaza anual cele mai noi produse, care combina tehnologia avansata, caracteristicile inovatoare, originalitatea designului, precum si un bun raport calitate-pret.

Juriul EISA si-a motivat decizia: “Sony Ericsson Xperia X10 mini este un telefon mic, stilat si foarte performant, cu o serie de aplicatii precum GPS, Wi-Fi, 3G si camera foto de 5 megapixeli cu blitz.

Telefonul ruleaza pe platforma Android si ofera utilizatorilor aceleasi beneficii ca un telefon de dimensiuni normale, chiar daca ecranul sau are doar 6,48 cm. in plus, dimensiunea si greutatea reduse, dar si varietatea de culori in care e disponibil, sunt o modalitate foarte buna de a atrage femeile catre tehnologia smartphone-urilor”.

Editori renumiti de la 50 de reviste de specialitate de pe tot cuprinsul Europei au ales Xperia™ X10 mini ca telefon preferat, apreciind stilul si designul unic, dar si faptul ca inlesneste comunicarea, putand fi folosit cu o singura mana.

Aceasta distinctie vine in continuarea anuntului ca Sony Ericsson Xperia™ X10 mini a primit premiul Red Dot Product Design Award 2010, pentru designul deosebit.

“De-a lungul timpului, relatia utilizatorilor cu telefoanele mobile s-a modificat foarte mult; acestia nu le mai folosesc doar pentru comunicare, ci si pentru divertisment si experiente personalizate, asa se explica de ce terminalele mobile au continuat sa creasca in dimensiune” a declarat Timoa Maassmann, Global Product Marketing Manager Sony Ericsson.

„Sony Ericsson vine in intampinarea nevoii pentru telefoane compacte si puternice, combinate cu toate beneficiile oferite de o platforma inteligenta” a continuat acesta.

Filosofia de design a Sony Ericsson Xperia™ X10 mini, care urmareste liniile naturale ale mainii, combinata cu un sistem de navigatie optimizat pentru ecrane compacte, permit o modalitate usoara de comunicare si de conectare la aplicatiile favorite, folosind o singura mana.

Avand dimensiunea comparabila cu a unui card de credit, ecran sensibil la atingere si interfata intuitiva in 4 colturi personalizabile, Xperia™ X10 mini ofera acces la aplicatii printr-o singura atingere.

In plus, utilizatorii au posibilitati nelimitate de personalizare a telefonului, putand descarca jocuri, filme, melodii si peste 90,000 de aplicatii gratuite de pe Android Market™.

Despre Sony Ericsson
Sony Ericsson este un joint-venture realizat intre Sony si Ericsson, infiintat in octombrie 2001. Sediul central al companiei este in Londra si are birouri in toate pietele internationale importante. Viziunea globala a companiei este de a deveni liderul industriei in divertismentul oferit prin comunicare.

In contextul in care noile modalitati de comunicare prin Internet si media sociale devin divertisment, Sony Ericsson ofera un mod captivant de interactiune pentru consumatori prin intermediul telefoanelor, accesoriilor, continutului generat si a aplicatiilor. Pentru mai multe informatii, vizitati: www.sonyericsson.com.

Sursa: www.sonyericsson.com