Romtelecom a lansat o pagina web pentru promovarea proprietatilor imobiliare ale operatorului

Romtelecom a lansat, marti, o pagina web pentru promovarea proprietatilor imobiliare ale operatorului, unde au fost postate peste 150 de anunturi de inchiriere spatii de diferite tipuri, a anuntat compania.

"Realestate.romtelecom.ro se adreseaza clientilor interesati de tranzactii cu spatii imobiliare, atat persoane juridice si fizice, cat si agentii imobiliare care urmaresc sa colaboreze cu Romtelecom.

Compania detine cateva mii de proprietati imobilare in intreaga tara (cu acoperire urbana si rurala)", se arata intr-un comunicat al Romtelecom remis Tehnopol.

Ofertele publicate pe site fac referire la spatii ale companiei din intreaga tara, destinate activitatilor cu profil comercial, de birouri si/sau de depozitare, spatii tehnice, turistice, apartamente si terenuri.

Site-ul Romtelecom permite cautarea de anunturi dupa categoria de spatiu, localitati grupate dupa numarul de locuitori, judet si localitate.

"Ofertele de inchiriere sunt publicate in pagini separate, continand informatii detaliate cu privire la suprafata, zona, fotografii, dar si persoane de contact.

Prin intermediul formularului de contact publicat in pagina fiecarei oferte, cei interesati pot obtine informatii suplimentare", se mai spune in comunicat.

Activitatea de gestionare a portofoliului imobiliar al Romtelecom este coordonata de o structura dedicata, infiintata in urma cu trei ani.

Sursa: Romtelecom