Orange film pentru iPhone

Orange anunta lansarea aplicatiei Orange film pentru iPhone, disponibila acum in App Store. Prima aplicatie produsa de Orange aduce experienta celebrului program Orange film direct pe telefon.


Aplicatia Orange film ofera utilizatorilor posibilitatea de a citi synopsisurile filmelor, de a vedea trailere si, daca sunt clienti Orange, de a solicita un cod pentru a primi 2 bilete la pret de 1 in cinematografele partenere, in fiecare zi de miercuri. De asemenea, aplicatia permite identificarea cinematografelor pe harta, accesarea programelor de filme, trimiterea unui e-mail cu aceste detalii sau apelarea casei de bilete.

Utilizatorii aplicatiei pot citi si posta comentarii pe Cinemagia.

„Noua aplicatie Orange film este una dintre initiativele prin care ne propunem sa folosim inovatia in beneficiul clientilor nostri utilizatori de iPhone.

In plus, pregatim si alte solutii pentru fanii Apple, astfel incat acestia sa beneficieze de cea mai buna experienta cu telefonul personal, prin produsele si serviciile Orange,” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer B2C.

Sursa: Orange