Cel mai bun aparat foto Nikon COOLPIX L22 (black) - pret calitate

Un aparat foto de 12 megapixeli, usor de utilizat. Perfect pentru intreaga familie, acesta este prevazut cu o gama de functii automate, pentru o utilizare fara griji. Modul automat facil optimizeaza toate setarile aparatului foto pentru obtinerea unor rezultate extraordinare de fiecare data.


Tehnologiile avansate anti-incetosare, inclusiv Reducerea electronica a vibratiilor, contracareaza automat imaginile incetosate, chiar si atunci cand subiectul se misca.

Modul Zambet si Avertizarea de clipire va ajuta sa realizati portrete perfecte, in care subiectul zambeste si are ochii deschisi. Modul film permite captarea actiunii in mod distractiv, iar monitorul LCD de 7,5 cm (3 inci) simplifica realizarea compozitiei si redarea, indiferent daca inregistrati clipuri video sau captati imagini statice. COOLPIX L22 –realizeaza imagini minunate, la un raport excelent calitate-pret.

Acest aparat foto este disponibil in variantele de culoare negru, rosu si argintiu sampanie. 3x tehnologii anti-incetosare Mod Easy Auto Sistem Smart Portrait Ecran LCD mare de 7.6 cm (3-inch)

3x anti-incetosare contracareaza automat imaginile incetosate in patru moduri diferite.
Reducerea electronica a vibratiilor (eVR) reduce efectul provocat de miscarea aparatului foto.

Detectia miscarii compenseaza miscarea aparatului foto si a subiectului.
Selectorul celei mai bune fotografii (BSS) selecteaza automat fotografia cea mai clara dintr-o serie de pana la 10 imagini consecutive.

Selectorul automat de scena selecteaza modul Scena optim pentru situatiile obisnuite de fotografiere.

Mod automat facil: optimizeaza toate setarile aparatului foto in functie de lumina in care fotografiati.

Sistem portret inteligent: functii automate avansate pentru portrete perfecte.
Modul zambet realizeaza fotografia atunci cand subiectul ales zambeste. Avertizarea de clipire va semnaleaza cand cineva are ochii inchisi.

Functia AF cu prioritate avansata de detectie chip cu ameliorare incorporata a efectului de ochi-rosii va permite detectarea si focalizarea precisa a pana la 12 chipuri din cadru si remediaza culoarea incorecta a ochilor aparuta din cauza blitului cand realizati fotografia.

Generosul ecran LCD de 7,5 cm (3 inchi)cu strat anti-reflexie simplifica realizarea compozitiei si redarea, chiar si in lumina puternica a soarelui.
16 moduri scena pun la dispozitie setari optimizate pentru stiluri, efecte si locatii populare de fotografiere.

Sensibilitatea la lumina ISO ridicata (pana la 1600) reduce riscul obtinerii unor imagini incetosate atunci cand sunt fotografiati subiecti in miscare rapida sau in conditii de iluminare redusa.

Alimentat de 2 acumulatori tip AA: facilitand reincarcarea sursei de alimentare a aparatului dumneavoastra foto, indiferent unde v-ati afla.

Rezolutia impresionanta de 12,0 megapixeli va permite sa surprindeti imagini cu detalii remarcabile, adecvate imprimarii integrale sau doar pe anumite portiuni, chiar si in format de mari dimensiuni.
Sistemul de procesare a imaginii EXPEED pentru o performanta optima si o calitate maxima a imaginii.

Obiectivul NIKKOR cu zoom de 3,6x ofera o precizie exceptionala si o rezolutie clara. (echivalent 35 mm: 37 – 134 mm.)

Butoane de mari dimensiuni pentru o actionare simpla si butoane dedicate pentru modurile fotografiere si redare pentru acces usor.
Corp elegant de inalta calitate cu design usor curbat care poate fi purtat confortabil in mana.

Disponibil intr-o gama de culori care sa se potriveasca stilului dumneavoastra (versiunile de culoare pot fi diferite in functie de tara sau regiune).