Senior Software automatizeaza comunicarea furnizori – Carrefour

La scurt timp dupa ce Carrefour a luat masuri pentru automatizarea procesarii facturilor de la furnizori, Senior Software vine in sprijinul companiilor listate in Key Accounts.


SeniorERP permite exportul facturilor in format XML, compatibil cu portalul Carrefour pentru furnizori.

Senior Software , furnizor al celei mai avansate platforme ERP locale pentru companiile de distributie, productie, servicii si retail, raspunde nevoii de automatizare a schimbului de informatii intre Carrefour si furnizorii sai.

Pana nu demult, companiile listate in Carrefour emiteau facturi care erau ulterior transmise in format fizic, urmand a fi preluate de catre departamentul specializat si introduse manual in sistemul retailerului.

In urma deciziei Carrefour de a-si reduce costurile operationale, a fost realizat un portal prin care partenerii sa-si introduca singuri facturile. Acest proces transfera catre furnizori responsabilitatea introducerii manuale a documentelor in sistem. Prin aplicatia special realizata de Senior Software, facturile companiilor care folosesc SeniorERP sunt exportate direct in portalul Carrefour, de unde sunt preluate in sistemul retailerului.

Practic, intregul proces facturare - procesare furnizor – transport - receptie retailer - procesare retailer este inlocuit cu un mecanism de export - import.

Pe langa economia de timp si eliminarea erorii umane, noul mod de lucru presupune o simplificare si in acelasi timp o eficientizare a fluxului de lucru:
„Daca vanzarea este o componenta ce poate fi conditionată de dinamica pietei, procesele operationale din cadrul unei companii lasa loc inovarii si eficientizarii. Datorita avansului tehnologic, aceeasi activitate poate fi realizata mai repede si cu resurse mai putine.

In acest mod se diferentiaza in piata companiile profitabile, longevive.” Lori Haiducescu, Director de Operatiuni Senior Software

„Introducerea in portalul Carrefour a unui volum de peste 300 de documente lunar care insumeaza aproximativ 5000 de linii ocupa circa 80 ore de lucru lunar. La acestea se adauga erorile umane care la randul lor generau blocarea la plata facturilor si implicit destabilizarea cash-flow-ului, dat fiind volumul de marfa tranzactionat .

Prin folosirea modulului integrat in SeniorERP timpul consumat cu introducerea datelor in portalul Carrefour a fost redus la circa 5 minute zilnic iar greselile de operare au fost reduse la minim.”

Mihai Moise, IT Manager General Parma Food

Aplicatia dezvoltata de Senior Software se adreseaza exclusiv companiilor care utilizeaza SeniorERP.

„Strategia noastra de inovare este ghidata de provocarile la care clientii nostri trebuie sa raspunda. Avand o infrastructura de ultima generatie, un manager va putea sa monetizeze rapid oportunitatile din piata.

In timp ce alte companii sunt conditionate de capabilitatile limitate ale aplicatiilor folosite, colaborarea stransa cu clientii nostri ne permite sa deschidem noi canale de generare de profit. ” Daniel Toma, Director General Senior Software