Recunoaştere a performanţei pentru LLP Romania privitor la Microsoft Dynamics NAV

LLP Romania, partener Microsoft Gold Certified, având competenţe deosebite în ceea ce priveşte soluţiile Microsoft Dynamics a primit din nou, ca în fiecare an, recunoaşterea calităţii sale din partea Microsoft.


LLP Romania a fost distins de către Microsoft, cu ocazia închiderii anului fiscal Microsoft 2010, cu premiul pentru cea mai bună performanţă pentru Microsoft Dynamics NAV, în ceea ce priveşte volumul total de vânzări.

În 2010, LLP Romania a fost în continuare recunoscută ca membru al elitei Microsoft President’s Club, club ce reuneşte aproximativ 5% dintre partenerii de top Microsoft din întreaga lume. Confirmarea apartenenţei LLP la acest club este o recunoaştere a competenţelor acumulate şi a calităţii proiectelor realizate.

Companiile membre President’s Club au acces rapid la noile versiuni ale produselor Microsoft, putând contribui activ la definirea liniilor directoare de dezvoltare ale viitoarelor tehnologii Microsoft.

LLP furnizeaza servicii de consultanta si software companiilor locale si internationale la nivel global, prin intermediul celor 11 filiale din Romania, Ungaria, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Croatia, Belgia, Franta, Luxemburg, Rusia si Mexic.

LLP este partener regional Infor pentru solutia de management financiar-contabil SunSystems si partener Microsoft pentru solutii software de business de tip ERP Microsoft Dynamics AX (Axapta), Microsoft Dynamics NAV (Navision), partener Pivotal (solutie CRM de management al relatiilor cu clientii), eXpense@work si time@work (solutii PSA de automatizare a serviciilor profesionale), solutii de Business Intelligence (Infor PM, Jet Reports, BI4Dynamics).