BitDefender demarează campania de educare “Te descurci fără un antivirus?”

BitDefender® demareaza o campanie cu scopul constientizarii importantei utilizarii unui program antivirus. Campania de educare privind securitatea informatica se adreseaza utilizatorilor casnici si este intitulata “Te descurci fara un antivirus?”
.

In cadrul campaniei, utilizatorii vor fi provocati sa raspunda la 10 intrebari despre pericolele la care sunt expusi in timpul navigarii pe Internet si le vor fi testate cunostintele despre anti-phishing, antispyware, antivirus, protectia firewall.

În funcţie de punctajul obţinut în chestionar, utilizatorii vor primi un voucher constând în discount la produsule Bitdefender după cum urmează:

• Pentru 0-3 răspunsuri corecte, utilizatorul primeşte 10% discount la un produs la alegere dintre :
BitDefender Antivirus 2010, BitDefender Internet Security 2010, BitDefender Total Security 2010

• Pentru 4-7 răspunsuri corecte, utilizatorul primeşte 20% discount la un produs la alegere dintre :
BitDefender Antivirus 2010, BitDefender Internet Security 2010, BitDefender Total Security 2010

• Pentru 8-10 răspunsuri corecte, utilizatorul primeşte 30% discount la un produs la alegere dintre: BitDefender Antivirus 2010, BitDefender Internet Security 2010, BitDefender Total Security 2010

Premiile promoţiei “Te Descurci fară un antivirus?” se vor acorda instant la finalizarea chestionarului în funcţie de punctajul obţinut conform celor menţionate mai sus.

Chestionarul poate fi completat o singura dată, iar voucherele pot fi folosite în termen de 90 de zile de la emitere şi sunt valabile pentru o singură achiziţie.

Voucherele vor fi disponibile în pagina finală a chestionarului şi vor fi livrate şi pe adresa de email.

Chestionarul poate fi găsit la: www.bitdefender.ro/quiz .