Fii pe fază! Vin premii de la Prichindelulmeu.ro

Website-ul Prichindelulmeu.ro răsplăteşte părinţi fideli şi atenţi la girafa jucăuşă care oferă premii tuturor prichindeiilor la concursul “ Fii pe fază şi câştigă!”.


In cadrul concursului participanţii vor fi automat câştigători a unui premiu din cele 5 oferite de prichindelulmeu.ro.

Bannerul de concurs apare zilnic într-un interval orar ales aleatoriu, iar pentru a câştiga vizitatori trebuie să dea click pe banner, să achiziţioneze un produs haios din magazinul online şi devin automat câştigători.

Pe lângă faptul ca prichindelulmeu.ro vine în această vară cu diverse concursuri atractive şi antrenate, atât pentru copii cât şi pentru părinţi, concursul “ Fii pe fază şi câştigă” oferă premii fără tragere la sorţi, tot ceea ce trebuie să faci este să fii cu ochii în patru, să urmăreşti bannerul de concurs şi să cumperi produse din magazinul online.

Astfel, părinţii care intră pe website-ul www.prichindelulmeu.ro şi văd bannerul de concurs trebuie sa dea click pe banner şi vor fi redirecţionaţi către magazinul online, unde în funcţie de valoarea produselor achiziţionate vor primi câte un premiu.

Cum particip? Concursul devine valabil în momentul în care apare bannerul care anunţă promoţia, perioada de participare fiind 12 iulie – 12 septembrie 2010. Pentru a putea achiziţiona produse prin intermediul magazinului online, participanţii au nevoie de un cont de utilizator pe site-ul www.prichindelulmeu.ro.

Bannerele de campanie vor fi prezente online de 3 ori pe zi, la ore diferite alese de organizator.

“Pentru că prichindeii au nevoie de cât mai multe jucări şi produse de îngrijire, ne-am gândit să facem o bucurie atât părinților, cât și celor mici.

Având în vedere că se apropie şi perioada concedilor şi părinţii au mai mult timp pentru a se ocupa de copii şi de achiziţionarea produselor dedicate acestora, este un bun prilej pentru a face o bucurie atât clienţilor nostri, cât şi consumatorilor finali, copii, prin oferta largă de premii câştigate la achiziţionarea de produse.

Magazinul online din cadrul website-ului Prichindelulmeu.ro oferă sute de produse pentru toate categoriile de vârste şi ne dorim să răsplătim fidelitatea consumatorilor nostri prin premii semnificative.”, a declarat Dana Niţu, Project Manager PrichindelulMeu.