Antivirus VIPRE Premium - Sunbelt Software anunta lansarea noii generatii VIPRE Antivirus v4.0 si introduce un produs nou: VIPRE Premium

Sunbelt Software, unul dintre producatorii importanti de software de securitate pentru platformele Windows, a anuntat astazi extinderea gamei de produse, oferind un produs nou, o consola de management foarte scalabila, un agent nou si o editie premium care include si protectie avansata de tip firewall

Noile produse ofera protectie maxima atat pentru companiile mici, cat si pentru cele medii si mari, si fac parte dintr-o platforma tehnologica superioara, ce aduce imbunatatiri majore produselor de securitate ale companiei.

'Fiind ales de peste 13.000 de companii, produsul nostru VIPRE Enterprise si-a construit reputatia de a oferi administratorilor de retea o solutie usor de folosit, puternica din punct de vedere al protectiei impotriva atacurilor informatice, fara a ingreuna inutil sistemul si fara a fi greu de administrat', a spus Alex Eckelberry, CEO al Sunbelt Software.

'Noul produs VIPRE Enterprise 4.0 continua in aceeasi linie, punand la dispozitia administratorilor de sistem o solutie puternica, usor de utilizat si scalabila pentru a sprijini medii mari si complexe'

VIPRE Enterprise 4.0
Consola de management a noului produs VIPRE Enterprise 4.0 aduce noi functionalitati pentru a sprijini companiile mari.

Managementul mai multor locatii si controlul bazat pe nivele de acces: Noile functii ale VIPRE Enterprise 4.0 ajuta administratorii de sistem sa gestioneze retele informatice medii si mari, cu multiple birouri si locatii.

Multiplele locatii pot fi controlate de la o consola centrala, iar accesul se face pe baza de nivele stratificate de securitate.

In plus, agentii VIPRE Enterprise includ imbunatatiri sporite:
- in suportul pentru mediile de stocare mobile (stick-uri USB, hard-diskuri externe); - suport avansat pentru mediile 64 biti, care includ un boot-cleaner si un rootkit scanner pe 64 de biti;
- suport pentru scanarea extensiilor Mozilla Firefox, precum si alte îmbunatatiri globale de calitate pentru a imbunatati eficienta si performantele.

VIPRE Enterprise Premium
VIPRE Enterprise Premium combina protectia antivirus si antispyware cu motorul firewall bidirectional intr-un produs unitar, rapid si care are un impact redus asupra resurselor de sistem.


Curat, rapid si puternic: conceput 'de admini pentru admini'.

VIPRE Enterprise Premium integreaza modulul firewall cu tehnologii de detectare a intruzilunilor (HIPS, NIPS) precum si cu un sistem de detectie a acestora (IDS) ce ofera o protectie proactiva impotriva exploiturilor si a atacurilor de tip ‘zero-day’.
- Functionalitate unica IDS – VIPRE Enterprise Premium include reguli IDS predefinite ce sunt actualizate impreuna cu baza de date de semnaturi ale virusilor.
- Boot time firewall – Aceasta caracteristica permite limitarea accesului la numai anumite resurse de retea pe timpul incarcarii sistemului.
- Ad blocking – Blocheaza automat mesajele de reclama din paginile web.
- Script blocking – Permite blocarea scripturilor Java, VB si ActiveX.
- Bad URL blocking – Blocheaza site-urile cu continut malitios, in baza datelor colectate prin intermediul ThreatTrack.
- Anti-phishing – Blocheaza accesul la siteurile de phishing.