Solutii tehnologice petru videoconferinta

Net-Com anunta disponibilitatea pentru clientii din Romania a noii tehnologii de transmisie video de la Polycom, tehnologie care injumatateste necesarul largimii de banda pentru solutii de videoconferinta.


Noua tehnologie este bazata pe standardul de compresie H264 High Profile care reduce latimea de banda necesara cu pana la 50%, atat pentru solutiile HD (high definition), cat si SD (standard definition).

Acest lucru permite scaderi semnificative de costuri pentru client, dar si o mai larga dezvoltare a solutiilor video, care acum pot fi integrate chiar si pe conexiuni internet cu viteza redusa.

“Parteneriatul intre Net-Com si Polycom este axat pe furnizarea de solutii de comunicatii colaborative catre companii, solutii ce asigura comunicare intre grupuri de utilizatori, indiferent de localizarea geografica, in timp real”, a declarat Tudor Bercan Director Regional Polycom.

“Noua tehnologie Polycom face mai accesibile clientilor romani solutiile moderne de videoconferinta, printr-o adaptabilitate sporita la tipologia retelelor din Romania, garantand calitatea functionarii inclusiv in medii end-to-end eterogene,” a declarat Radu Cristea , Tehnical Support Manager.

In portofoliul Net-Com se afla deja noul produs, Polycom HDX 6000 View, un sistem inovator de videoconferinta HD, disponibil la un pret sub 4000 euro.

Sursa: Net-Com